Siivoojia/Cleaners, Willa, Hyvinkää

Hae

Hyvinkää

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt iloiseen ja tekeväiseen porukkaamme kauppakeskus Willaan Hyvinkäälle

SIIVOOJIA OSA- JA KOKOAIKAISIIN TYÖSUHTEISIIN

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Kokoamme nyt isompaa Coor-tiimiä ja kaikki työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Työ alkavat helmikuun puolessa välissä.

Kokoaikaisten (37,5h/viikko) työvuorot sijoittuvat arkipäiville joko aamuun 6-14 tai iltaan 14-22. Kyseessä ei ole vuorotyö vaan työskentelet vakituisesti aamuisin tai iltaisin.

Viikonloppuisin työvuorot ovat lauantaisin kello 6-14 tai 14-22 ja sunnuntaisin kello 13-17. Viikkotunteja on näissä osa-aikaisissa työsuhteissa 11,5h tai 7,5h.

Työkavereidesi kanssa pidätte huolta kauppakeskus Willan puhtaudesta ja siisteydestä. Katsotte, että käytävät ja muut yleiset tilat sekä henkilökunnan sosiaalitilat ovat siistit, puhtaat ja pölyttömät. Kauppakeskuksessa käytetään säännöllisesti myös yhdistelmäkonetta.

Pääset osaksi työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinäkin olet yhtä mukava ja mutkaton työkaveri kuin tulevat työkaverisi. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus on eduksesi, mutta voit vakuuttaa meidät myös asenteellasi. Puhut sujuvasti suomea tai englantia työkielenä.

Miten haet tätä työpaikkaa

Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa, me odottelemme jo hakemustasi ja lähetäthän sen meille viimeistään 31.1. mennessä.

Lisätietoja sinulle antaa arkisin palvelupäällikkö Minna Kuusela. Minnan tavoitat numerosta 050 5341 309.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

 

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

_ _ _

Our operations are growing in Hyvinkää and we are now looking for

 

CLEANERS TO FULL TIME AND PART TIME POSITIONS

 

to join our new cleaning team to shopping mall Willa starting on February 2022.

 

What is Coor offering to you?

 

Coor is a leading provider of facility management services in the Nordics. Our employees are of different ages and cultural and educational backgrounds working in different positions and for customers. We are united by a strong customer service culture and sense of doing things together. In Finland, there are about 1,200 of us working in Coor. The well-being of our employees is important to us, and we offer our employees diverse employee benefits.

 

We are now recruiting a new team to permanent positions. In full time (37,5h/w) positions the sifts are from Monday to Friday either in morning sift (6-14) or in the evenings (14-22). The salary is paid according to collective agreement of the facilities sector.

 

Part time team members work during the weekends and the hourly contracts are 11,5h/ or 7,5h/ week. Saturdays there are also morning (6-14) or evening sift (14-22) available. On Sundays the sift is between 13-17.

 

With your colleagues you make the Coor-team and take care of the cleanliness of all common areas of the shopping mall Willa. A multipurpose cleaning machine is often used when cleaning a shopping mall.

 

We give you a good introduction to your work and Coor’s ways of working.

 

What do we expect?

It is great, if you have previous cleaning experience, but more important is that you have customer service attitude and you are keen to learn professional cleaning methods. We expect you to speak either good Finnish or English.

 

How to apply?

Please apply  before 31.1.2022 but keep in mind that we are reading the applications during application time.  You don’t have to add attachments to your application form, but we hope then that you tell us about your professional background in the application form.

 

For more information please contact Minna Kuusela (tel. 050 5341 309)on weekdays between 8-16.

 

 

You can find Coor also in social media! In Instagram (coor_suomi) and in Facebook (Coor Finland).

 

Coor is a member in Responsible Employer campaign.

 

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae