Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Siivoojia/Cleaners/Lappeenranta

Hae

Lappeenranta

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haemme nyt Lappeenrantaan

SIIVOOJIA

Mitä tarjoamme sinulle?
Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia (37,5h/viikko) ja työvuorot ovat arkisin kello 5-13. Tuntisopimusta on mahdollista muokata osa-aikaiseksi, jos se sopii elämäntilanteeseesi paremmin. Toivomme kuitenkin, että olet valmis aloittamaan työt aamu viideltä.
Palkkaus tehtäviin on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu muiden tiimiläisten rinnalla huolehtia asiakaskohteen viihtyisyydestä ja puhtaudesta. Työ pitää sisällään hyvin erilaisten tilojen ylläpitosiivoustehtäviä kuten imurointia, lattioiden puhdistusta, pölyjen pyyhkimistä, WC-tilojen puhdistusta ja roskien vientiä. Työhön kuuluu myös kesäkaudella perussiivoustehtäviä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi ja Coorin toimintatapoihin. Pääset osaksi isompaa asiakaskohteessa työskentelevää coorilaisten tiimiä, joten paikalla on aina työkavereita.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa siivouskokemust. Tarvitset työssä myös hyvää asiakaspalveluasennetta ja fyysistä kuntoa. Olet yhtä mukava ja mutkaton työkaveri kuin tulevat työkaverisi. Puhut sujuvasti suomea tai englantia työkielenä, ja tarvitsen perustason suomen kielen taitoa työssä.

Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa, voit lähettää meille hakemuksen vaikka heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta viimeinen hakupäivä on 6.12.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomiI) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

***
Do you have an eye for cleanliness and good customer service? We are now looking for

CLEANERS

to join our team in Lappeenranta

What are we offering?
Coor is a leading provider of facility management services in the Nordics. Our employees are of different ages and cultural and educational backgrounds working in different positions and for customers. We are united by a strong customer service culture and sense of doing things together. In Finland, there are about 1,200 of us working in Coor. The well-being of our employees is important to us, and we offer our employees diverse employee benefits.

We are now looking new coorians to permanent and full time positions (37,5h/week). The sift is an early morning one, from 5am to 1pm. If part time position is more what you are looking for, we can discuss about fewer weekle hours. We hope that you can start the sifts at 5am, even with less weekly hours. The salary is paid according to collective agreement for the services sector.

The work includes maintenance cleaning tasks such as vacuuming, floor cleaning, dust wiping and toilet cleaning.

You will join a team of coorians that so there is always a colleague present on a site. We offer you a good induction to you job.

What are we looking for?
We hope that you have previous experience on professional cleaning.

We also expect you to have a great customer service attitude. You have to have either good Finnish or English skills. Some basic Finnish is needed on this position. We also hope that you are as easy to work with as are your future colleagues.

How to apply?
If this sound the right position for you please apply by 6.12. but keep in mind that we are reading the applications during application time.

You can also find us on social media, on Instagram (coor_suomi) and in Facebook (Coor Finland).

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomiI) ja Facebookissa (Coor Finland).
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa

Hae