Siivouksen kohdevastaava, Helsinki

Hae

Pääkaupunkiseutu

 

Coorin siivouksen kohdevastaavana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tervetuloa yritykseen, jossa jokaisella on merkitys.

Etsimme nyt Helsinkiin

SIIVOUKSEN KOHDEVASTAAVAA

Uudet ratkaisut edellyttävät uusia ajattelutapoja. Haluatko tulla jakamaan omasi?

Etsimme sinua, siivousalan ammattilaista vastaamaan siivoustiimin päivittäisen arjen sujumisesta. Asiakaskohde sijaitsee Vallilassa erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella. Kohteessa työskentelee toistakymmentä coorilaista aamu- ja iltavuorossa. Työvuorot sijoittuvat aamu- tai päivävuoroon 06-18 välille.

Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen lisäksi sinulle kuuluvat myös Coorin työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-etu, laaja työterveyshuolto ja mielen hyvinvointipalvelu verkossa.  Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Kohdevastaavan tehtävä on erinomainen tilaisuus sinulle, joka olet innostunut etenemään kiinteistöpalvelualalla kohti esihenkilötehtäviä.

Kohdevastaavan tehtävä

Toimit siivouksen palveluesihenkilön oikeana kätenä. Kohdevastaavana työhäsi kuuluu siivouksen lisäksi kohteen laatukierroksia ja raportointia esihenkilöille. Kohdevastaavana opastat työn teossa, valvot töitä ja organisoit niitä tiimin sisällä.

Mitä osaamista odotamme?

Olet työskennellyt jo useamman vuoden siivousalalla ja sinulla on toimitilahuoltajan ammattitutkinto. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä. Odotamme sinulta erinoamisia asiakaspalvelutaitoja ja hyvää tilanteenlukutaitoa.

Lisäksi tarvitset:

  • Tarpeen mukaan jämptimpää puolta ja kykyä tehdä päätöksiä
  • Perustason IT-taitoja (Office)
  • Työturvallisuuskorttia ja hygieniapassia (koulutus voidaan järjestää työsuhteen alettua)
  • B-ajokorttia
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään henkilöluottotietojen tarkastus ja huumausainetestaus.

Tervetuloa yritykseen, jossa jokaisella on merkitys

Hakuaika tehtävään päättyy 18.6. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukselle ansiolettelosi sekä hakukirjeen.

Lisätietoja tehtävästä palveluesihenkilö Siret Ross arkisin kello 10-11. Siretin tavoitat numerosta 050 3784 026. ­­

Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Sinusta tulee osa kulttuurieamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia. kun luonteeltaan taustailtaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.

Hae