Haku

Siivouksen kohdevastaava Lappeenrantaan

Hae

Lappeenranta

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko siivousala sinun juttusi? Etsimme Lappeenrantaan

 

SIIVOUKSEN KOHDEVASTAAVAA

 

Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen (37,5h/viikko) ja määräaikaisen tehtävän 31.9.2022 asti. Toivomme, että olet valmis aloittamaan työt mahdollisimman pian. Työvuorot sijoittuvat arkiaamuihin. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

 

Panostamme hyvään työilmapiiriin ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. Tehtävä on hyvä ponnahduslauta sinulle, joka olet innostunut etenemään kiinteistöpalvelualalla myös kohti esimiestehtäviä.

 

Mitä työ pitää sisältää?

Kohdevastaavan työ sisältää siivousta, kohteen laatukierroksia kuukausittain, työnopastusta, asiakasyhteydenpitoa, palavereihin osallistumista ja raportointia asiakkaalle sekä esimiehelle. Lisäksi kohteen töiden valvontaa ja organisointia tiimin sisällä.

 

Mitä odotamme sinulta?

Kohdevastaavalta toivomme, että olet työskennellyt jo muutaman vuoden siivousalalla ja sinulla on laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutus.

 

Lisäksi tarvitset:

 

- Positiivista elämänasennetta

- Pidät ihmisten kanssa työskentelystä

- Osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä

- Tarpeen mukaan jämptimpää puolta ja kykyä tehdä päätöksiä

- Perustason IT-taitoja (Office)

- Hyvää suomen kielen taitoa

 

Kuulostaako sinulle passelilta paikalta?

Innostuitko tehtävästä, ja sopiiko tehtävä sinulle kuin nakutettu? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme jo innolla uusia työkavereitamme, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 31.5.2022

 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9-15 palvelupäällikkö Marja-Liisa Muhli p. 050 470 2457.

 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Nettisivuiltamme löydät myös esimerkiksi palveluesimies Kirsin uratarinan (coor.fi)

 

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 8900 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 905 miljoonaa euroa.

Hae