Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Siivouksen kohdevastaava Turkuun

Hae

Turku

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko siivousala sinun juttusi? Etsimme Turkuun

SIIVOUKSEN KOHDEVASTAAVAA

Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.


Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn (37,5h/viikko). Toivomme, että olet valmis aloittamaan työt mahdollisimman pian. Työvuorot sijoittuvat ma-pe aamuvuoroon klo 7-15. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Panostamme hyvään työilmapiiriin ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. Tehtävä on hyvä ponnahduslauta sinulle, joka olet innostunut etenemään kiinteistöpalvelualalla myös kohti esimiestehtäviä.

Mitä työ pitää sisältää?
Kohdevastaavan työ sisältää siivousta, kohteen laatukierroksia kuukausittain, asiakasyhteydenpitoa, palavereihin osallistumista ja raportointia asiakkaalle sekä esimiehelle. Lisäksi kohteen töiden valvontaa ja organisointia tiimin sisällä.

Mitä odotamme sinulta?
Kohdevastaavalta toivomme, että olet työskennellyt jo muutaman vuoden siivousalalla ja sinulla on laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutus.

Lisäksi tarvitset:

- Positiivista elämänasennetta
- Pidät ihmisten kanssa työskentelystä
- Osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä
- Tarpeen mukaan jämptimpää puolta ja kykyä tehdä päätöksiä
- Perustason IT-taitoja (Office)
- Työturvallisuuskorttia
- Hyvää suomen kielen taitoa

Kuulostaako sinulle passelilta paikalta?
Innostuitko tehtävästä, ja sopiiko tehtävä sinulle kuin nakutettu? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme jo innolla uusia työkavereitamme, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 6.12. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Nettisivuiltamme löydät myös esimerkiksi palveluesimies Kirsin uratarinan (coor.fi)

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae