Siivouksen palveluesihenkilö Kotka

Hae

Kotka

Coorin siivouksen palveluesihenkilönä olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat.  

Etsimme nyt Kotkan alueelle työhön osallistuvaa

SIIVOUKSEN PALVELUESIHENKILÖÄ

Etsitkö uusia mahdollisuuksia? Siinä tapauksessa me etsimme sinua!

Haemme nyt joukkoomme sinua, siivousalalla kannuksesi hankkinut osaaja. Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden siivousalan ammattilaiselle syventää omaa osaamistaan ja kehittyä kasvavan yrityksen mukana. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Toivomme, että palveluesihenkilö on pääsääntöisesti paikalla muun tiimin kanssa kello 6-14. Ajoittain esihenkilötyötä voi olla myös iltaisin. Palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan. 

Pääset osaksi aktiivista ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme runsaasti erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia.

Coorin Kotkan toimisto on hulppeissa tiloissa Karhulan Teollisuuspuistossa, missä työpöytä odottaa uutta palveluesihenkilöä.

Työskentely-ympäristösi on mitä mielenkiintoisin, sillä työskentelet pääsääntöisesti Kotkan Karhulan Teollisuuspuistossa, missä meillä on useampi asiakaskohde. Asiakkaamme ovat ihan huippuja ja arvostavat palveluita, joita heille tuotamme. 

Työssäsi onnistumista sinua auttavat esihenkilöiden perehdytysprosessi, ison talon tukitoiminnot, oma esihenkilösi, tulevat kollegasi sekä tietysti mahtava tiimisi!

Uudet ajatukset edellyttävät uusia ajattelutapoja. Haluatko tulla jakamaan omasi?

Toimit oman alueesi tulosvastuullisena esihenkilönä. Esihenkilönä vastaat, että arki rullaa ja tiimissäsi kaikki tietävät omat vastuunsa ja tehtävänsä. Varmistat omalla työlläsi asiakastyytyväisyyden ja yhteisten toimintatapojemme toteutumisen.

Tärkeä osa työnkuvaasi ovat myös laadunvalvonta sekä työturvallisuudesta huolehtiminen.

Lisäksi työnkuvaasi kuuluu

 • budjetin suunnittelua ja seurantaa esihenkilösi tukemana
 • laskutusta
 • työvuorosuunnittelua
 • rekrytointia ja henkilöstötarpeen ennakointia
 • oman siivousalueesi hoitaminen työhön osallistuvana esihenkilönä

Palveluesihenkilönä raportoit omasta työstäsi sopimuspäällikölle.

Palveluesihenkilöltä odotamme

Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä. Sinulla on positiivinen elämänasenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Olet esimiehenä helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Odotamme, että alalle ominaiset prosessit ja talouden käsitteet ovat sinulle tuttuja. Lisämyynti on sinulle luontevaa ja toivomme, että olet laskenut siivoustarjouksia. Arvostamme Coorissa kehittävää työotetta.

Odotamme sinulta myös

 • puhdistus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoa tai vastaavaa alan tehtävään sopivaa koulutusta
 • hyvää työturvallisuusajattelua
 • hyviä it-taitoja (Office 365)
 • B-ajokorttia
 • hygieniapassia
 • työturvallisuuskorttia

Työskentelet esihenkilönä sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus, henkilöluottotietojen tarkastus.

Tervetuloa yritykseen, jossa arvostetaan uusia ajatuksia ja ideoita

Innostuitko tehtävästä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea 28.4. mennessä hakulomakkeella rekrytointijärjestelmässämme. Toivomme, että liität lomekkeelle ansioluettelon ja hakukirjeen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarkastamme tehtävään valitun henkilön referenssit.

Rekrytointiprosessiin kuuluu kaksi haastattelua sekä case-tehtävä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-16 sopimuspäällikö Tiina Ström-Vakola Tiinan tavoitat numerosta 044 9766 555 tai tiina.strom-vakola@coor.com. Huomaathan, että emme vastaanota työhakemuksia sähköpostitse.

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös somen puolella Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkeInissä (Coor Suomi).

Hae