Haku

Siivouksen palveluohjaaja Kuopioon

Kuopio

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko siivousala sinun juttusi? Etsimme nyt Kuopioon

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJA

Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme ja mitä Coor tarjoaa sinulle?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Tässä tehtävässä et pääse tylsistymään, vaan päivät sujuvat nopeasti kivojen työkavereiden kanssa asiakkaidemme arkea parantaen. Panostamme hyvään työilmapiiriin ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. Tehtävä on hyvä ponnahduslauta sinulle, joka olet innostunut etenemään kiinteistöpalvelualalla myös kohti  esimiestehtäviä.

Palveluohjaajan työ on liikkuvaa ja kohteet sijaitsevat Kuopiossa.

Työvuorosi on vaihdellen kaikkina viikonpäivinä ja työ on luonteeltaan vuorotyötä. Työsuhde on vakituinen ja viikkotuntimäärä on 37,5. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan. 

Mitä palveluohjaajan työ sisältää?

Palveluohjaaja toimii palveluesimiehen oikeana kätenä, ja palveluohjaajana osallistut muun muassa perehdytykseen, laatukierroksiin, asiakaspalavereihin sekä sijaistusjärjestelyjen suunnitteluun. Suunnittelet myös siivoustöitä ja tilaat tarvikkeita. Käytännössä vastaat siitä, että arki rullaa ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä. Tarvittaessa hyppäät myös itse mukaan kentän vahvistukseen.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on positiivinen elämänasenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä. Olet helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä.

Sinulla on jo useampi vuosi kokemusta siivouspalvelualasta ja toivomme, että sinulla on laitoshuoltajan tai palveluohjaajan koulutus. Voit kuitenkin vakuuttaa meidät myös innokkaalla ja kehittymismyönteisellä asenteellasi ja kouluttautua työn ohessa esimerkiksi oppisopimuksella.

Tehtävässä tarvitset perustason IT-taitoja ja puhut sujuvasti suomea ja englantia. Takataskustasi tulisi löytyä myös B-ajokortti. Omaa autoa et kuitenkaan työssä tarvitse, vaan matkat taittuvat Coorin tuotantoautolla.  Eduksesi katsomme  työturvallisuuskortin, mutta koulutus voidaan suorittaa myös työsuhteen alettua.

Kuulostaako sinulle passelilta paikalta?

Innostuitko tehtävästä, ja sopiiko tehtävä sinulle kuin nakutettu? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme jo innolla uutta työkaveriamme, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 3.7.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hanna Mönkkönen arkisin kello 13-14. Hannan tavoitat numerosta p.040 301 4002.

Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Nettisivuillamme voit tutustua myös Kirsin uratarinaan.

 

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae