Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Siivouksen palveluohjaaja Lappeenrantaan

Hae

Lappeenranta

 

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko siivousala sinun juttusi? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä etsimme nyt Lappeenrantaan

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJA

Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Tässä tehtävässä et pääse tylsistymään, vaan päivät sujuvat nopeasti kivojen työkavereiden kanssa asiakkaidemme arkea parantaen. Panostamme hyvään työilmapiiriin ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. Tehtävä on hyvä ponnahduslauta sinulle, joka olet innostunut etenemään kiinteistöpalvelualalla myös kohti vaativampia tehtäviä.

Palveluohjaajana työskentelet osana isommassa asiakaskohteessa työskentelevää Coor-tiimiä sekä muutamassa muussa kohteessamme Lappeenrannan alueella.

Työvuorosi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin kello 5 -16 välille. Työsuhde on vakituinen ja viikkotuntimäärä on 37,5.

Mitä palveluohjaajan työ sisältää

Palveluohjaajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä palvelupäällikön ja kohdevastaavan kanssa. Palveluohjaajana hoidat muun muassa perehdytystä, työn opastusta, laadunvalvontaa, osallistut työvuorosuunnitteluun sekä sijaistusjärjestelyjen suunnitteluun. Suunnittelet kohdevastaavan kanssa siivoustöitä ja huolehdit tarviketäydennyksistä siivouskeskuksiin. Käytännössä vastaat siitä, että arki rullaa ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä. Tarvittaessa hyppäät myös itse mukaan kentän vahvistukseen.

Tehtävässä tarvittava osaaminen

Palveluohjaajalta toivomme, että olet työskennellyt jo muutaman vuoden siivousalalla ja sinulla on esimerkiksi laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutus. Voit kuitenkin vakuuttaa meidät myös innokkaalla ja kehittymismyönteisellä asenteellasi ja kouluttautua työn ohessa esimerkiksi oppisopimuksella.

Lisäksi tarvitset:

  • Positiivista elämänasennetta
  • Pidät ihmisten kanssa työskentelystä
  • Osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä
  • Tarpeen mukaan jämptimpää puolta ja kykyä tehdä päätöksiä
  • Perustason IT-taitoja (Office)
  • B-ajokorttia
  • Työturvallisuuskorttia (koulutus voidaan järjestää työsuhteen alettua)
  • Hyvää suomen kielen taitoa

Joissakin kohteissa saatat altistua eläinpölylle.

Kuulostaako sinulle passelilta paikalta?

Innostuitko tehtävästä, ja sopiiko tehtävä sinulle kuin nakutettu? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme jo innolla uutta työkaveriamme, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 6.12.2021.

 

Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Nettisivuiltamme löydät myös esimerkiksi palveluesimies Kirsin uratarinan (coor.fi)

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae