Siivouksen palveluohjaaja Ouluun

Hae

Oulu

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko siivousala sinun juttusi? Etsimme nyt Ouluun

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJA

Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme ja mitä Coor tarjoaa sinulle?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Tässä tehtävässä et pääse tylsistymään, vaan päivät sujuvat nopeasti kivojen työkavereiden kanssa asiakkaidemme arkea parantaen. Panostamme hyvään työilmapiiriin ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. Tehtävä on hyvä ponnahduslauta sinulle, joka olet innostunut etenemään kiinteistöpalvelualalla myös kohti  esimiestehtäviä.

Palveluohjaajan työ on liikkuvaa ja kohteet sijaitsevat Oulun talousalueella.

Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin kello 6-14, mutta ajoittain toivomme, että voit työskennellä myös iltavuorossa sekä viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen ja viikkotuntimäärä on 37,5. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan. 

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvaselvitys ja hänen on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Mitä palveluohjaajan työ sisältää?

Palveluohjaaja toimii palveluesimiehen oikeana kätenä, ja palveluohjaajana osallistut muun muassa perehdytykseen, laatukierroksiin, asiakaspalavereihin sekä sijaistusjärjestelyjen suunnitteluun. Suunnittelet myös siivoustöitä ja tilaat tarvikkeita. Käytännössä vastaat siitä, että arki rullaa ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä. Tarvittaessa hyppäät myös itse mukaan kentän vahvistukseen.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on positiivinen elämänasenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä. Olet helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä.

Sinulla on jo useampi vuosi kokemusta siivouspalvelualasta ja toivomme, että sinulla on laitoshuoltajan tai palveluohjaajan koulutus. Voit kuitenkin vakuuttaa meidät myös innokkaalla ja kehittymismyönteisellä asenteellasi ja kouluttautua työn ohessa esimerkiksi oppisopimuksella.

Sinulla on hallussasi perustason IT-taidot ja puhut sujuvasti suomea ja englantia. Takataskustasi tulisi löytyä myös B-ajokortti. Toivomme, että sinulla on oman auton käyttömahdollisuus. Eduksesi katsomme  työturvallisuuskortin, mutta koulutus voidaan suorittaa myös työsuhteen alettua.

Kuulostaako sinulle passelilta paikalta?

Innostuitko tehtävästä, ja sopiiko tehtävä sinulle kuin nakutettu? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme jo innolla uutta työkaveriamme, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 2.2.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katja Valjus-Säily sähköpostitse  katja.valjus-saily@coor.com. Huomaathan, että käsittelemme kuitenkin hakemukset rekrytointijärjestelmässä.

Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Nettisivuillamme voit tutustua myös esimerkiksi palveluesimies Kirsin uratarinaan.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae