Siivouksen palveluohjaaja pääkaupunkiseudulle

Hae

Pääkaupunkiseutu

Coorin siivouksen palveluohjaajana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat.

Etsitkö uusia mahdollisuuksia? Siinä tapauksessa me etsimme sinua!

Haemme nyt pääkaupunkiseudulla sijaitseviin asiakaskohteisiimme siivousalasta innostunutta ja kokemusta kartuttanutta

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA

Coorissa pääset haastamaan itseäsi ja kasvamaan roolissasi osana isompaa tiimiä.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h viikko ja aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan kesälomien jälkeen. Työvuorot vaihdellen aamu- tai iltavuorossa ja vuoroja saattaa olla myös viikonloppuisin. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Panostamme hyvään työilmapiiriin ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. Tehtävä on hyvä ponnahduslauta sinulle, joka olet innostunut etenemään kiinteistöpalvelualalla myös kohti esihenkilötehtäviä. Käy tutustumassa uratarinoihin nettisivuillamme.

Sinulle kuuluvat Coorin työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edun, mahdollisuuden liittyä vapaaehtoiseen sairauskassaan, laaja työterveyshuolto ja mielen hyvinvointipalvelu verkossa.

Mitä palveluohjaajan työpäivät sisältävät?

Kiteytettynä, tässä tehtävässä et pääse tylsistymään, vaan päivät sujuvat nopeasti kivojen työkavereiden kanssa asiakkaidemme arkea parantaen.

Palveluohjaajana toimit palvelupäällikön oikeana kätenä. Käytännössä vastaat siitä, että arki rullaa ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä. Tarvittaessa hyppäät myös itse mukaan kentän vahvistukseen. Työskentelet kohteessa tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

-                    Perehdytys ja työnohjaus

-                    Laatukierrokset

-                    Asiakaspalavereihin osallistuminen

-                    Sijaisjärjestelyiden suunnitteluun osallistuminen

-                    Siivoustöiden suunnittelua

-                    Tarviketilauksia

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on positiivinen elämänasenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä. Olet helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Arvostamme kehittävää työotetta ja rohkeutta nostaa kehitysehdotuksia esiin.

Etsimme nyt joukkoomme sinua, siivousalan osaaja. Tehtävässä tarvitset esimerkiksi lähiesimiehen tutkintoa.

Sinulla on hallussasi hyvät IT-taidot, B-ajokortti ja puhut sujuvasti suomea ja englantia. Eduksesi katsomme työturvallisuuskortin mutta koulutus voidaan suorittaa myös työsuhteen alettua.

Tervetuloa yritykseen, jossa arvostetaan uusia ajatuksia ja ideoita

Odotamme jo innolla uutta työkaveriamme, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 6.6.2024.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.

Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Hae