Haku

Siivouksen palveluohjaaja

Hae

Helsinki

Onko laatu sinulle ykkösjuttu, etkä pelkää käyttää aikaa laadun tavoittelemiseen? Oletko tiimipelaaja vailla vertaa? Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus näyttää kyntesi! Etsimme Helsingin keskustaan 

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA 

Coorin siivouspalveluissa olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme ja mitä Coor tarjoaa sinulle? 

Tässä tehtävässä toimit yhden kohteen palveluohjaajana ja vastaat noin 10 hengen tiimistä. Asiakkuus on kansainvälinen, välittävä, nuorekas ja mielenkiintoinen. Toimistojen lisäksi monipuolisessa kohteessa on spa-tilat, kuntosali, päiväkoti ja ravintola, joten voimme luvata, etteivät päiväsi tule toistamaan samaa kaavaa. 

Panostamme hyvään perehdytykseen ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. Sinulla on työsuhteen alussa kolme viikkoa perehdytystä ja tiimiytymistä uuden tiimin kanssa.  

Työsuhde on vakituinen, kokoaikainen (37,5h/viikko) ja alkaa kesäkuun aikana. Tiimi työskentelee maanantaista lauantaihin. Sinun työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin klo 14-00 välillä, mutta vuoroja on myös satunnaisesti lauantaisin. Palkkaus tehtävässä on kilpailukykyinen. Sinulle kuuluvat myös Coorin työsuhde-edut kuten lounas- ja virike-etu, laaja työterveyshuolto, vapaaehtoinen sairauskassa ja Auntie - mielen hyvinvointipalvelu verkossa.  

Kohde sijaitsee Helsingin keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. 

Mitä palveluohjaajan työ sisältää? 

Palveluohjaajana toimit palveluesimiehen oikeana kätenä varmistamassa siivoustyön päivittäisen sujuvuuden ja laadun. Osa työstäsi on siivousta, jonka lisäksi työtehtäviisi kuuluvat: 

- perehdytys 

- laadun jatkuva seuranta 

- asiakaspalavereihin osallistuminen 

- siivoustöiden suunnittelu 

- tarvikkeiden tilaaminen 

- tiimihengen ylläpitäminen 

Käytännössä vastaat siitä, että arki rullaa ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä. 

Mitä odotamme sinulta? 

Sinulla on jo kokemusta siivouspalvelualalta ja peruspesuista. Sinulla on hallussasi perustason IT-taidot (mm. Office365). Koska asiakkaamme on kansainvälinen, käytät sujuvasti työkielenä sekä suomea että englantia. 

Olet erittäin tarkka ja laatutietoinen, näet suuret kokonaisuudet ja pystyt soveltamaan tarvittaessa. Olet helposti lähestyttävä ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Toimit esimerkkinä ja osaat innostaa sekä ohjata muita siivoustyössä. Tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä. 

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvaselvitys sekä huumausainetestaus, ja hänen on esitettävä ennen työsuhteen alkua oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote, jonka laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) edellyttää. 

Kiinnostuitko? 

Innostuitko tehtävästä, ja tuntuuko se sopivan juuri sinulle? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Takaraja hakemuksen lähettämiselle on 29.3.2023. 

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa palveluesimies Malin Wikström arkisin kello 8-16 puhelimitse 046 921 0349. 

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Hae