Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Ouluun

Hae

Oulu

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö erityisesti tuntitöitä esimerkiksi opintojen oheen? Hienoa jatka lukemista, sillä meillä on sinulle sopiva homma tarjolla! Haemme

TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan ja tarvittaessa töihin kutsuttavan työsuhteen. Työvuoroja on tarjolla asiakaskohteissa tarpeen mukaan arkisin ja viikonloppuisin. Aamuvuorot ovat usein kello 6-14 ja iltavuorot 14-22, mutta myös välivuoroja on tarjolla. Asiakaskohteisiin kuuluu muun muassa kauppakeskus sekä useampi myymälä.

Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Toivomme, että olet valmis aloittamaan työt mahdollisimman pian.

Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteiden kaikkien tilojen ylläpitosiivouksen tehtäviä, kuten imurointia, lattioiden puhdistusta, WC-tilojen siivousta ja roskien vientiä.

Asiakaskohteisiimme Oulussa kuuluu esimerkiksi elokuvateatteri, kouluja, rappusiivouskohteita, toimistoja ja liiketiloja.

Mitä odotamme sinulta?

Katsomme eduksesi, jos sinulla on aikaisempaa siivouskokemusta, mutta voit vakuuttaa meidät myös reippaalla asenteella siivoustyötä kohtaan. Lisäksi tarvitset työssä hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa sekä hyvää asiakaspalveluasennetta.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää vaikka heti täyttämällä hakulomake nettisivuillamme. Hakuaika tehtävään päättyy 7.2.  mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukselle ei ole pakko liittää erillistä ansioluetteloa tai hakukirjettä, mutta tuolloin toivomme, että kerrot itsestäsi enemmän hakulomakkeella.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse. palvelupäällikkö Päivi Ojala (paivi.ojala@coor.com). Huomioithan, että käsittelemme kaikki työhakemukset rekrytointijärjestelmässämme.

 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja  -kampanjassa.

 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

 

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae