Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Toimistokoordinaattori Leppävaaraan

Hae

Espoo

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Etsimme Espooseen asiakkaallemme

TOIMISTOKOORDINAATTORIA

Mitä tarjoamme sinulle ja tehtävänkuva?
Asiakkaamme on kansainvälinen IT- alan yritys ja työskenteletkin Suomen toimiston lisäksi tiiviissä yhteistyössä pohjoismaalaisten kollegoidesi kanssa.

Työ pitää sisällään monipuolisia yleisiä toimistotöitä kuten:

• Toimiston siististä yleisilmeestä huolehtiminen (neuvotteluhuoneet, keittiöt ja yhteiset tilat)
• Toimistotarvikkeiden tilaukset
• Kiinteistöhuollon yhteyshenkilönä toiminen
• Laskujen tiliöintiä ja tarkistusta
• Vikailmoitukset
• Intran-sivujen päivitystä
• Erilaisten raporttien ja seurantojen työstämistä Excelissä ja järjestelmissä
• Parkkipaikkojen, pukukaappien ja puhelinliittymien hallinnointi
• Saapuvan postin hallinnointi, pakettien lähetys (yleensä tietokoneet)
• Yhteydenpito palveluntoimittajiin
• Henkilökorttien tekeminen
• Sekä muita yleisiä toimistotehtäviä

Tässä tehtävässä pääset myös ottamaan lisävastuuta osallistumalla uusien työntekijöiden perehdytykseen ja tapahtumien järjestämiseen.

Työsuhde on määrä- ja kokoaikainen arki- ja päivätyö kello 8-16, 31.1.2022 asti. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Asiakaskohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Leppävaarassa. Coorilaisena työskentelet asiakkaamme tiloissa ja osana asiakkaan työyhteisöä.

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Olet helposti lähestyttävä verkostoituja ja viihdyt asiakaspalvelutehtävissä. Priorisoit hyvin työtehtäviäsi ja hymysi ei hyydy myöskään kiireen keskellä. Odotamme, että sinulla on esimerkiksi tradenomin, merkonomin tutkinto tai muu tehtävään sopiva koulutus sekä erinomaiset it-taidot. Sinulla on kehitysmyönteinen työote ja tartut tuumasta toimeen nopeasti. Tarvitset tehtävässä aikaisempaa kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä.

Viestinnälliset taitosi ovat hyvät sekä suomeksi että englanniksi.

Miten haet tätä tehtävää?
Hae tehtävää mahdollisimman pian, jos tämä kuulosti sinuun työpaikaltasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 8.12. Liitäthän hakemuksellesi sekä hakukirjeen että ansioluettelon.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa sähköpostitse mielellään palvelupäällikkö Tiina Pohjolainen tiina.pohjolainen@coor.com.


Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae