Haku

Vartijakortillinen aulapalveluhenkilö Otaniemeen

Hae

Espoo

Tiimissämme on tarjolla monipuolista asiakaspalvelutyötä kansainvälisessä ympäristössä, asiakkaan viihtyisissä tiloissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Otaniemessä. Pysy vielä hetki tällä ilmoituksella, jos edellä mainittu herätti kiinnostuksesi sillä etsimme nyt

VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, ja työvuorot sijoittuvat normaalisti arkipäiviin kello 7.30 – 17 välille. Mielenkiintoisen ja monipuolisen toimintaympäristön, vaihtelevien työtehtävien sekä mukavan työporukan lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvin ennustettavat työajat. 

Työtehtävät ja mitä toivomme sinulta?

Tuleviin työtehtäviisi kuuluu muun muassa

  • vieraiden vastaanottoa ja opastamista
  • neuvottelutiloihin ja kokoustekniikkaan liittyviä avustavia tehtäviä
  • erilaisten palvelupyyntöjen vastaanottamista, välittämistä ja seurantaa
  • postin, rahdin ja kuriirilähetysten vastaanottamiseen ja lähettämiseen liittyviä tehtäviä
  • kamera-, kulunvalvonta sekä hälytysjärjestelmien käyttöä

Viihdyt ihmisten parissa ja sinulla on halua oppia uutta. Arvostamme kehitysmyönteistä ja kehittävää työotetta. Hallitset hyvin tavanomaisimmat toimisto-ohjelmat, ja toimistoympäristön tavallinen tietotekniikka on sinulle tuttua. Perehdytämme käytössämme oleviin järjestelmiin ja laitteisiin, mutta aiempi kokemus tai ymmärrys erilaisista teknisistä turvallisuusjärjestelmistä on eduksi. Kansainvälisessä ympäristössä tarvitset hyvän suomen kielen lisäksi hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarvitset tehtävässä

  • Vartijakortin,
  • EA1 kortin ja
  • työturvallisuuskorttin.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta,  henkilöluottotietojen tarkastus sekä huumausainetestaus työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

Kiinnostuitko?

Voit hakea tehtävään vaikka heti täyttämällä hakulomakkeen rekrytointijärjestelmässämme. Hakuaika päättyy 14.8. Luemme hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja sinulle antaa Sauli Salonen, 010 234 2096, ma-pe klo 8-17.

 

 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. 

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 10 000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 996 miljoonaa euroa.

Hae