Kiinteistöpalvelut

Yksi Pohjoismaiden suurimmista kiinteistöpalvelutoimijoista

Kiinteistöpalvelut on yksi Coorin nopeimmin kasvavista palvelualueista. Tästä on kiittäminen markkinoiden johtavaa kiinteistöosaamista, innovatiivisia ratkaisuja ja korkeaa palvelutasoa. Coorin hallinnoitavana on nykyisin noin 15 miljoonaa neliömetriä kiinteistöjä, mikä tekee meistä yhden Pohjoismaiden suurimmista kiinteistöpalvelujen toimittajista.

Elinkaarinäkökulmasta optimoitua kiinteistöpalvelua

Tarjoamme kiinteistöpalveluita joko erikseen tai osana kokonaispalveluratkaisua. Hyödynnämme kaikissa toimeksiannoissa pitkää kokemusta ja laajaa asiantuntemusta sekä kokoamme faktojen pohjalta mahdollisimman kustannustehokkaan paketin, jossa yhdistyvät korjaava ja ennakoiva kunnossapito. Tavoitteena on varmistaa kiinteistön pitkä elinkaari sekä viihtyisät ja käyttäjäystävälliset tilat.

Coorin kaikelle toiminnalle on ominaista jatkuva kehittäminen. Kiinteistöpuolella tämä tarkoittaa sitä, että seuraamme tarkkaan toimialan suuntauksia ja tarkistamme jatkuvasti konseptejamme ja toimintatapojamme. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on paljon tyytyväisiä ja uskollisia kiinteistöpalveluasiakkaita. Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa on kehitystyömme perusta. Hyödynnämme asiakkailtamme saamaamme palautetta kehittäessämme kiinteistöpalvelujamme.

Järjestelmällisyydellä tehoa kiinteistöpalveluihin

Olemme kehittäneet kiinteistöpalveluihin konseptin, johon on kiteytetty yhtenäiset kiinteistöpalveluasiakkuuksia koskevat toimintaperiaatteet. Tarkoituksena on tuottaa kiinteistöpalvelut tehokkaasti, turvallisesti ja tarkoituskenmukaisesti sekä varmistaa korkea asiakastyytyväisyys.

  • Varmistamme tehokkuuden ja laadun koko toimitusketjussa; hyvä suunnittelu, tehokas toteutus ja järjestelmällinen seuranta, joilla maksimoimme toimituksen laadun ja asiakastyytyväisyyden
  • Noudatamme hyviin käytäntöihin perustuvaa yhdenmukaista työtapaa ja jaamme hyviä käytäntöjä eri kiinteistöpalveluyksiköiden kesken.
  • Hyödynnämme uusinta tekniikkaa ja kiinteistöpalvelutuotantoon soveltuvia digitaalisia ja mobiiliratkaisuja. 
  • Tuotamme palvelut joustavasti. Toimivin kiinteistöpalvelukokonaisuus muodostuu usein yhdistelmästä, joka muodostuu sekä itse tuotettavista että yhteistyökumppaneiden tuottamista palveluista. Pyrimme siihen, että valtaosa osaamisesta on aina omissa käsissämme.  
  • Panostamme oman osaamisen kehittämiseen ja varmistamme riittävät tukiresurssit palveluntoimituksen tueksi ja tehokuuden varmistamiseksi. 
  • Asiakaslähtöisyys on toimintamme perusta. Huomioimme asiakkaiden tarpeet palveluntoimituksen kaikissa vaiheissa. 

Henkilöstön sitoutuminen asiakastyytyväisyyden takeena

Kaikille kiinteistöpalvelutoimeksiannoillemme on tunnusomaista vahva asiakaslähtöisyys ja hyvä palvelu. Tärkeänä lähtökohtana on se, että henkilöstömme ymmärtää roolinsa palveluntuottaja edustajana. Perehdytämme ja koulutamme henkilöstöämme hyvään palveluun, onnistuneisiin asiakaskohtaamisiin ja palautteen merkitykseen. Tuemme osaamisen kehittämisen ja kouluttautumiseen liittyvissä asioissa.

Puhumme myös paljon jokaisen coorilaisen vastuusta asiakastyytyväisyyden varmistamisessa sekä siitä, miten voimme omalla toiminnallamme auttaa asiakkaitamme menestymään entistä paremmin. Coorilla on kiinteistöpalveluissa osaava henkilöstö, jota täydennämme tarvittaessa erikoistuneilla aliurakoitsijoilla. Tämä tekee meistä täyden palvelun yhteistyökumppanin, joka joustaa asiakkaiden tarpeiden mukaan.  

Laajapohjaista ja syvällistä kiinteistöosaamista

Coorilla on laaja-alaista ja syvällistä osaamista erilaisten vaativien palvelukokonaisuuksien toimittamisesta. Coorin kiinteistöpalvelutarjonta kattaa kiinteistöjen päivittäisen huollon ja ylläpidon, ulkoalueiden hoidon ja kunnossapidon, energiankulutuksen optimoinnin ja tehostamisen sekä kiinteistötekniset palvelut. Tarjoamme lisäksi asiantuntijapalveluita rakennushankkeiden suunnittelu- ja toteutusvaiheissa. Osaamisemme kattaa kiinteistöjen rakennus-, sähkö-, LVI- ja automaatiosuunnittelun sekä projektien hallinnoinnin ja seurannan kiinteistöjen koko elinkaaren ajan.

Mikko Salola

Mikko Salola

myyntijohtaja

010 234 3598

mikko.salola@coor.com

Ota yhteyttä

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.

GDPR