Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Strateginen neuvonta | Coor

Coor Advisory Services -palvelumme avulla voimme analysoida, suunnitella ja ottaa käyttöön tulevaisuuden toimitila- ja kiinteistöratkaisuja.

Coor Advisory Services -palvelu | Coor

Neuvontapalvelumme sisältää useita osa-alueita, ja monissa strategisissa kysymyksissä saatetaan tarvita ulkoista asiantuntemusta ja tukea. Miten luodaan toimisto, jossa työntekijät viihtyvät ja pystyvät parhaimpaansa? Miten uusi toimisto tulisi mitoittaa, jotta se olisi kustannustehokas? Mitä teknisiä ratkaisuja voitaisiin käyttää työntekijöiden tukena? Ja miten toimistoa voi modernisoida siten, että vastaanotto olisi mahdollisimman hyvä?

Kumppani älykkään toimiston suunnitteluun

Käytössämme on toimistoille suunniteltu Smart Office -konsepti, jonka tarkoituksena on auttaa asiakkaitamme luomaan tehokkaampia ja pitkällä aikavälillä kestävän kehityksen mukaisia työtiloja. Coor Advisory Services -palvelu koostuu työtilojen kehittämisen asiantuntijoista, joilla on vuosien kokemus esitutkimuksista, joilla voidaan laatia tavoitteet uudelle toimistolle fyysisen suunnittelun laatimisesta yhdessä Coorin arkkitehtikumppaneiden kanssa koko muutosprojektin johtamisesta, mukaan lukien siirtymisestä uuteen toimistoon, tai olemassa olevan toimiston peruskorjauksesta.

Ainutlaatuisten projektimenetelmiemme ja kokemuksemme taustalla on noin 30 työtilojen kehittämiseen liittyvää projektia, joissa asiakkaat pyrkivät useimmiten toimintaan ja tehtäviin perustuviin (ABW) ratkaisuihin. Yhteistyössä voimme suunnitella juuri teille sopivan yksilöllisen ratkaisun. Olemme tukena kaikessa toiminnassa fyysisestä suunnittelusta tekniikka- ja huoltoneuvontaan koko työprojektin ajan, ja keskitymme muutosjohtamisen kehittämiseen myös organisaation sisällä. Voimme myös auttaa optimoimaan huoltotoimintoja toimistossa toteutettujen muutosten perusteella. Coor on kumppani, joka vastaa analysoinnista, muutosten toteutuksesta ja tavoitteiden seurannasta sekä palvelujen toimittamisesta uuteen toimistoon.

Järjestelmällisesti pienempää energiankulutusta

Olemme viimeisten vuosien aikana auttaneet monia asiakkaita saavuttamaan huomattavia energiasäästöjä hyödyntämällä jatkuvia ja järjestelmällisiä energiatoimia, joilla on selkeät tavoitteet. Teemme myös suuria toimenpiteitä, jotka selvitetään asiantuntevien energiainsinööriemme suorittamilla perinpohjaisilla kartoituksilla ja selvityksillä. Tarjoamme jatkuvaa neuvontaa kiinteistöpalveluasiakkaillemme ja energianeuvontaa omana palveluna. Näiden palvelujen kysyntä kasvaa jatkuvasti yritysten ollessa yhä tietoisempia siitä, miten järjestelmällisellä energiasuunnittelulla voidaan vähentää energiakustannuksia.

Ainutlaatuista teknistä turvallisuusosaamista

Coorilla on monipuolista kokemusta teknisistä turvallisuusratkaisuista, ja voimme tarjota konsultointia ja neuvontaa niin suurille kuin pienillekin asiakkaille. Meillä on erikoisosaamista integroiduista turvallisuusratkaisuista, kulkujärjestelmistä ja murto- ja palohälytysjärjestelmistä. Voimme konsultoida hankinnoissa liittyen järjestelmän valintaan, nykytila-analyysiin ja mahdollisten strategioiden hyödyntämiseen, millä voidaan varmistaa jatkossakin moderni ja kustannustehokas turvallisuusratkaisu. Hoidamme itse useiden asiakkaidemme turvallisuusratkaisuja, joista monet edustavat alan parhaimmistoa.

Coor – luonnollinen kumppani kiinteistöpalvelujen hankintaan

Kokemuksemme ansiosta olemme luonnollinen keskustelukumppani suurille asiakkaille jo ennen ulkoistamispäätöstä. Minkälainen hankintaprosessi kannattaa valita? Miten kannattaa valita palvelun laajuus? Mitä maantieteellisiä seikkoja kannattaa ryhmitellä samaan hankintaprosessiin? Kuinka paljon on mahdollista säästää kustannuksissa? Miten voimme mitata tuloksia seurataksemme mahdollisuuksien toteutumista? Kysymyksiä voi olla monia ja ne voivat olla vaikeita, ja Coor on luonnollinen vaihtoehto keskustelukumppaniksi.

Asiantuntevat työntekijämme auttavat mielellään

Coorin palveluksessa työskentelee suuri joukko henkilöitä, joilla on erikoisosaamista moderneista työtiloista, energiasta, teknisestä turvallisuudesta jne. Yhteistä heille kaikille on monipuolinen kokemus muutosprojektien toteutuksesta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Neuvontapalvelujemme kysyntä kasvaa tällä hetkellä voimakkaasti, joten Coor panostaakin nyt erityisen paljon asiantuntijoiden määrän lisäämiseen.

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.