Kiinteistöpalvelut

Kiinteistöpalvelut

Coor hallinnoi ja hoitaa noin 15 miljoonaa neliömetriä eri Pohjoismaissa. Meillä on pitkä kokemus erilaisten kiinteistöpalvelukokonaisuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä. Tavoitteenamme on varmistaa sekä kiinteistön pitkä elinkaari että viihtyisät ja käyttäjäystävälliset tilat.

Meillä on asiantuntemusta päivittäisen kiinteistöhoidon lisäksi sähkö-, tietoliikenne-, kulunvalvonta- ja rakennusautomaatiojärjestelmistä sekä LVI- ja maakaasulaitteista.

Kiinteistöpalvelut sisältävät kiinteistöjen hoitoa ja huoltoa, ulkoalueiden hoitoa, energiankäytön optimointia ja tehostamista sekä kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä suunnittelupalveluja. Olemme asiantuntijan roolissa mukana erilaisissa hankkeissa jo kiinteistöjen suunnittelu- ja käyttöönottovaiheessa. Tällöin voimme yhdessä kumppanin kanssa varmistaa kiinteistön käyttäjille optimaalisen toimintaympäristön ja tarkoituksenmukaiset palvelut kiinteistön koko elinkaaren ajan. Kiinteistöpalveluosaamisemme perustuu laaja-alaiseen ja monipuoliseen kokemukseemme eri toimintaympäristöistä.

Asiakaskohtaisesti räätälöidyt kiinteistöpalveluratkaisut

Asiakkaan tarpeet ovat meille kaiken A ja O. Kiinteistöpalvelukokonaisuus räätälöidään joka kerta asiakaskohtaisesti – olipa kyse sitten kiinteistötekniikan suunnittelusta, päivittäisen kiinteistöhuollon tuottamisesta tai yksittäisten palvelukokonaisuuksien seurannasta. Joustavuus kiinteistöpalvelukokonaisuuksien räätälöinnissä sekä palveluidemme jatkuva kehittäminen mahdollistavat asiakkaillemme merkittäviä tehostamis- ja kustannussäästömahdollisuuksia.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää: 

Mikko Salola

Mikko Salola

myyntijohtaja

010 234 3598

mikko.salola@coor.com