Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Laadukasta energiaseurantaa ja energiaoptimointia

Energiaoptimoinnilla varmistetaan se, että kiinteistön kaikkien järjestelmien säädöt ovat kohdallaan ja että niiden yhteistoiminta on optimaalista. Coor tarjoaa laadukasta energiaseuranta- ja etävalvontapalvelua ja tukea energiatehokkuuden parantamiseen. Meiltä saa apua asiakaskohtaisten energiatavoitteiden asettamiseen, säästötoimenpiteiden toteutukseen ja seurantaan.

Integrated facility management | Coor Service Management

Isoja säästöjä kiinteistöjen energiaseurannalla ja energiaoptimoinnilla

Energian osuus käyttökustannuksista on toimistoissa usein vähintään puolet ja tuotantolaitoksissa noin 70 prosenttia. Teknisten järjestelmien pitkäjänteinen ja järjestelmällinen optimointi ja asiakasyhteistyö tarjoavat siten suuria säästömahdollisuuksia. Energiaoptimointi voi kokemuksemme mukaan vähentää energiankulutusta yli 20 prosenttia esimerkiksi palvelinkeskuksissa, valmistavassa teollisuudessa ja toimistoissa. Asiakkaidemme kustannusten lisäksi Coorin laadukas energianeuvonta vähentää myös ympäristökuormitusta.

Coorilla on markkinoiden johtavaa paikallista ja keskitettyä energia-asiantuntemusta. Tarjoamme laadukasta energianeuvontaa useilla osa-alueilla:

  • strategisten ympäristö-, energia- ja kustannustavoitteiden laatiminen
  • nykyisten järjestelmien energiatehokkuuden parantaminen ympäristö-, kulutus- ja kustannusnäkökulmasta
  • uudiskohteiden strateginen energianeuvonta
  • järjestelmien energiatehokkuuden parantaminen erityishankkeilla
  • järjestelmävikojen tunnistaminen ja korjaaminen
  • energiankulutuksen seuranta ja ympäristövaikutusten raportointi.

Energianeuvonta – kiinteistöpalveluiden luonnollinen osa

Energiankulutuksen vähentämistä ja tehostamista vaaditaan monelta taholta. Yleinen mielipide suosii ympäristöä säästävä toimenpiteitä, kulutusta pyritään suitsimaan ympäristöpolitiikalla (laki rakennuksen energiatodistuksesta tuli voimaan vuonna 2013), ja myös oman organisaation ja vuokralaisten vaatimukset kasvavat.

Energiankulutuksen järjestelmällinen ja tehokas vähentäminen on siten ekologisesti ja taloudellisesti kannattavaa. Kulutusta vähentämällä voidaan lisätä kiinteistöjen vetovoimaa, joten tarjoamme etävalvonta- ja energiaseurantapalveluita osana kiinteistöpalveluita.

Laaja tarjontamme kattaa järjestelmällisen energiatyön lisäksi täsmätoimet. Energianeuvontaa voi hankkia erillispalveluna, mutta usein se on kiinteistöpalvelujen tai kokonaispalveluratkaisun kiinteä osa. Kiinteistö- ja energiapalveluiden välillä on suuria paikallisia synergiaetuja. Esimerkkinä voidaan mainita se, että kiinteistönhoitaja kerää säännöllisesti energiankulutustietoja. Coor voi siten tarjota nykyisille kiinteistöasiakkailleen erittäin kilpailukykyistä energianeuvontaa. Kuten sanottu, kiinteistön energiaseuranta on paitsi taloudellisesti järkevää myös välttämätöntä vastuullisuusnäkökulmasta. 

Järjestelmällinen energiatyö

Coor käyttää ainutlaatuista ja vakiintunutta menetelmää, jolla autamme asiakkaita optimoimaan energiankulutustaan. Tämä järjestelmällinen energiatyö tarkoittaa sitä, että otamme energiankulutuksen hallintaan yhdessä asiakkaan kanssa. Selvitämme kulutustilastojen avulla säästöpotentiaalin, joka piilee kiinteistön nykyisessä infrastruktuurissa. Tarkasteltavia ja optimoitavia kohteita ovat muun muassa lämmitys, jäähdytys ja ilmastointi.

Ainutlaatuista tavoitejohdettua energiaoptimointia

Energiatyön tehokkuus edellyttää oikeita mittaustuloksia, tilastojen seurantaa, vikojen analysointia ja korjaamista sekä työtapojen, rutiinien ja yhteistyön kehittämistä. Järjestelmällinen energiatyö tarkoittaa sitä, että energianäkökohdat ovat osa kiinteistön investointihankkeita ja huoltoa. Lisäksi tarvitaan kiinteistön energiankulutuksen toistuvaa analysointia ja seurantaa.

Työ vaatii rutiineja, osaamista ja apuvälineitä, joiden hankkiminen omaan organisaatioon on työläs ja kallis prosessi. Tavoitteena on tunnistaa ja poistaa viat ja saada järjestelmä toimimaan optimaalisesti kulloistenkin edellytysten mukaan. Laatua tai suorituskykyä parantavien investointien tarvetta arvioidaan vasta sen jälkeen, kun järjestelmän toiminta on ensin optimoitu.

Coorista saat energianeuvontaan pitkäaikaisen kumppanin, joka auttaa saavuttamaan ympäristötavoitteet ja alentamaan kiinteistönne käyttökustannuksia.

Haluatko kuulla lisää, miten voisimme olla avuksi? Täytä alla oleva lomake ja kerro lyhyesti palvelutarpeistanne, niin olemme yhteydessä.

Jan Mäkelä | myyntipäällikkö | Coor

Jan Mäkelä

myyntijohtaja


Are you looking for a job? All the available jobs at Coor can be found here.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.

GDPR