Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Coor Cleaning Concept – yhtenäinen siivouskonsepti

Coor on kehittänyt konserninlaajuisen siivouskonseptin, joka tarkastelee siivouspalveluitamme kokonaisnäkökulmasta ja takaa palvelun luotettavuuden, innovatiivisuuden ja laadun, Konseptin ansiosta asiakkaamme voivat yhdenmukaistaa ja vertailla suorituskykyä yli maarajojen.

Coor Cleaning Concept -siivouskonsepti | Coor

Coor Cleaning Concept perustuu yhteispohjoismaiseen kokemukseen ja osaamiseen. Konsepti nojaa stardardoituihin menetelmiin ja siivousohjelmiin, joita voidaan mukauttaa erilaisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin. Konseptista on myös eri versioita eri asiakassegmenteille, kuten toimistoihin, teollisuudelle, terveydenhuoltoon ja energia-alalle. 

Cleaning the Coor Way

Coor on tunnistanut yhdeksän osatekijää, jotka sisältyvät kaikkiin siivoustoimeksiantoihin. Ne koskevat palveluntoimitusta (työkalut, materiaalit, hygienia ja ympäristö), henkilöstöä, johtamista, mittauksia ja alan kehitystoimintaa. Kaikki osatekijät on kuvattu Cleaning the Coor Way ‑menetelmässä, joka on Coor Cleaning Conceptin selkäranka.

Coor Cleaning Academy

Coorissa on toiminut vuodesta 2017 lähtien erillinen Coor Cleaning Academy ‑siivouskoulu, joka kouluttaa alan henkilökuntaa. Peruskoulutukseen sisältyy Coor Cleaning Concept- ja Cleaning the Coor Way -perehdytys. Coor Cleaning Academy tarjoaa myös ulkopuolisille erityistehtävien vaatimaa koulutusta, kuten laatuun, turvallisuuteen ja erikoisammattitutkintoon liittyviä kursseja.

Coor Cleaning Academy jalkautetaan vuodesta 2017 lähtien vaiheittain Coorin koko siivousorganisaatioon. Monien kurssien opetuksesta vastaavat omat opettajat, mutta erikoiskursseilla ja muissa osioissa tehdään yhteistyötä myös ulkopuolisten toimittajien kanssa.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.

GDPR