Haku

Edistyksellistä siivousta

Siivousmenetelmät, kemikaalit, materiaalit, tekniset ratkaisut ja siivousrobotit kehittyvät nykyisin nopeasti. Coor seuraa kehitystä jatkuvasti, ja järjestelmällisen innovoinnin ja parannustyön ansiosta voimme taata aina ajanmukaiset siivousratkaisut.

Renholdsmedarbeider | Coor

Innovointi ja kehitys ovat Coorin vahvuuksia. Tekniset ratkaisut ovat nykyisin niin edullisia ja helposti saatavilla, että niitä voidaan käyttää monilla aloilla. Testaammekin siivoustoiminnassa jatkuvasti uusia robotteja ja koneita sekä esimerkiksi ilmahiukkasia mittaavia antureita.

Siivouksen modernit tukijärjestelmät

Käytämme moderneja tukijärjestelmiä siivouksen suunnittelussa ja laadunvalvonnassa. Lisäksi käytämme teknisiä apuvälineitä työtehtävien mitoituksessa ja hyödynnämme kerättyjä tietoja palveluntoimituksen jatkuvassa optimoinnissa. 

Siivousrobottien koekäyttö

Coor on palveluyhtiö, joka testaa ja ottaa ensimmäisten joukossa käyttöön uusia siivousrobotteja. Parhaillaan testaamme muun muassa seuraavia robotteja:

SwingoBot 1650 – ensimmäinen ammattilaiskäyttöön kehitetty yhdistelmäkone 
SwingoBot 1650:tä käytetään Coorin Volvo Cars -asiakkuudessa. Robotti on tarkoitettu suuriin ja helposti puhdistettaviin tiloihin, kuten liikuntasaleihin, varastotiloihin ja ostoskeskuksiin. Koneen ominaisuuksista voidaan mainita kosketusnäyttö, etädiagnostiikka ja -raportointi, esteiden havaitseminen ja porrasanturi.

Taski Aerobot 1850 – ensimmäinen ammattilaiskäyttöön kehitetty mattoimuri 
Coorin Taski Aerobot 1850 eli ”Jim” on julkisiin tiloihin tarkoitettu siivousrobotti, joka tekee työt ilman kuljettajaa. Sen 16 anturia ”näkevät” ympärilleen 360 astetta, joten se on turvallinen käyttää. Tarvittaessa robotti pysähtyy 0,48 sekunnissa, mikä alittaa ihmisen nopeimman reaktioajan. Robotti suorittaa päivittäiset lattianhoitorutiinit johdonmukaisesti ja siivoaa jopa 1 000 neliömetriä tunnissa.

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.