Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Suunnittelupalvelut

Tarjoamme uudis- ja saneerauskohteissa arkkitehti-, rakennus-, rakenne-, sähkö- ja LVIA-suunnittelupalveluja. Suunnittelemme vaativia teollisuuskohteita, liike- ja toimistorakennuksia sekä erilaisia kuntien ja kaupunkien julkisia kohteita.

Tarjoamme asiakkaillemme heidän hankkeisiinsa soveltuvaa kokonaissuunnittelua, jolla saavutetaan kustannussäästöjä sekä varmistetaan tiedonkulku kaikkien hankkeen osapuolten välillä. Kokemustamme voidaan hyödyntää hankkeen lähtötietojen määrittelystä ja hankesuunnitelmien laadinnasta aina rakennuttajatehtäviin ja asennustöiden valvontaan asti. Pitkän kokemuksen mukanaan tuoma asiantuntemus rakennusprojekteista mahdollistaa tarkan kustannusarvion laadinnan. Kustannustietoisella toiminnalla pystymme ennakoimaan hankkeen kokonaiskustannukset ja välttämään lisäkustannukset.

Suunnittelupalvelut kiinteistöhuollon tukena

Päivittäisen kiinteistönhuollon yhteydessä ilmenevät ongelmat taloteknisissä järjestelmissä voidaan ratkaista asiantuntijoidemme avulla nopeasti ja tehokkaasti. Meillä on asiantuntemusta sähkö-, tietoliikenne-, kulunvalvonta-, turva- ja rakennusautomaatiojärjestelmistä sekä LVI- ja maakaasulaitteita. Teemme parannusehdotuksia, joilla voidaan parantaa energiatehokkuutta, vähentää huoltokustannuksia, pidentää laitteiden ja järjestelmien elinkaarta sekä parantaa turvallisuutta.

Laadimme kiinteistöjen ja rakennusten kuntoarvioita ja PTS-suunnitelmia. Suunnittelemme PTS-suunnitelmien mukaiset projektit ja toimimme projekteissa asiakkaan edunvalvojana. Päivitämme kuntoarvioita säännöllisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa esimerkiksi katselmointien avulla.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.

GDPR