Haku

Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelun tavoitteena on saada toimitilan ala käytettyä tehokkaasti ja työympäristöä tukevaksi. Tilasuunnittelu ottaa myös kantaa, jos toimitilan olemassa olevia ratkaisuja (väliseinät, alakatot, valaistus, LVI, ergonomia ja akustiikka) tulee muuttaa parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi.

Tietoa Coorista
  • Auto-CAD-pohjainen tilasuunnitelma
  • 3D-mallinnukset
  • LVIS-, valaistus- ja tietoliikennesuunnitelmat

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelun tavoite on luoda tilasta viihtyisä ja akustisesti toimiva työntekijöille. Viihtyisä työympäristö lisää työssä viihtyvyyttä ja tehokkuutta, vähentää sairaspoissaoloja ja pidentää työntekijöiden työssäoloaikaa (vähentää vaihtuvuutta). Sisustussuunitteluun kuuluvat materiaalisuunnittelu (värit, pinnat, verhot, matot, viherkasvit ym), valaistus, 3D-mallinnus sekä materiaalikartat ja esimerkit.

Kalustesuunnittelu

Kalustesuunnitelma on osa tilasuunnitelmaa ja se ottaa kantaa siihen, kuinka joko uudet tai olemassa olevat kalusteet tai näiden yhdistelmä tukee parhaiten työskentelyä tilassa. Kalustesuunnittelu tarkastelee asioita sekä ergonomian pohjalta että visuaalisin keinoin ja huomioi kalusteiden toimivuuden/muunneltavuuden.

  • Taulukkomuotoinen kalusteinventointiluettelo
  • Kalustesuunnitelma: pohjakuvat, kalustekuvat
  • Tarvittaessa tarkennukset LVIS-, valaistus- ja tietoliikennesuunnitelmiin

Kalustesuunnitelma on osa tilasuunnitelmaa, ja se ottaa kantaa siihen, kuinka joko uudet tai olemassa olevat kalusteet tai näiden yhdistelmä tukee parhaiten työskentelyä tilassa. Kalustesuunnittelu tarkastelee asioita sekä ergonomian pohjalta että visuaalisin keinoin. Mielekäs ja ergonominen työympäristö kannustaa työntekijöitä tehokkaampaan toimintaan ja tuloksiin ja parantaa työssä viihtymistä. Kalustesuunnittelun pohjana käytetään yleensä joko kokonaan tai osittain kalusteinventoinnin tuloksia mutta kalustesuunnitelma voidaan tehdä myös täysin uusille, hankittaville kalusteille. Kalustesuunnitelman pohjalta tehdään tarkennukset LVIS- ja valaistussuunnitelmiin.

Muuttopalvelu

Hoidamme asiakasyrityksen muuton alusta loppuun. Se sisältää kaiken kalusteiden inventoinnista ja suunnittelusta ja eri urakoitsijoiden sekä tavarantoimittajien aikataulutukset ja valvonnan aina muuton suunnitteluun ja toteutuksen valvontaan asti. Muuttopalveluihin voi sisältyä muuton laajuuden arviointi nykyisiin ja uusiin tiloihin tutustumalla sekä muuttoon liittyvien turvallisuusriskien tunnistaminen ja minimointi, muuttomateriaalien tilaaminen, muuttokuljetukset, päätelaitteiden perusasennukset ja kalusteiden asennukset sekä muuton kokonaiskoordinointi.

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.