Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Koronavirus: Jatkuva tilanneseuranta ja ohjeita työpaikalle paluuseen

Coor seuraa aktiivisesti koronavirusepidemian kehittymistä ja tekee jatkuvia toimenpiteitä. Suhtaudumme asiaan hyvin vakavasti. Noudatamme viranomaisten suosituksia ja ohjeita ja täydennämme niiden pohjalta paikallisia ohjeistuksia sekä omalle henkilöstöllemme että asiakkaillemme ja muille yhteistyökumppaneillemme. Olemme laatineet suosituksia ja ohjeita, jotka koskevat työpaikalle paluuta ja tilojen uudelleenjärjestelyjä.

" Coor seuraa aktiivisesti koronavirusepidemian kehittymistä ja tekee jatkuvasti toimenpiteitä | Coor"

Valmiusryhmä kokoontuu säännöllisesti ja vastaa kaikista ohjeistuksista. Teemme viranomaisten ohjeiden ja linjausten mukaisia päivityksiä omiin ohjeisiimme sekä päivitämme asiakaskohtaisia toimintaohjeita. Ylläpidämme jatkuvuussuunnitelmia, jotta voimme varmistaa olosuhteiden mukaisen ja asianmukaisen palveluntoimituksen kaikissa asiakaskohteissamme ja muissa tiloissa.

Mikäli sinulla on kysyttävää koronavirusta koskeviin työohjeisiin tai yritystason käytäntöihin liittyen, voit olla yhteydessä joko omaan yhteyshenkilöösi tai lähettää viestiä osoitteeseen kriisiryhma.suomi@coor.com. 

THL: Ajankohtaista koronaviruksesta COVID-19

Ulkoministeriö: Matkustustiedotteet