Haku

"Työssäni parasta on oma pomoni"

Jannis on LVI-asentaja

Kiinteistönhoitaja Coor

Janniksen työ LVI-asentajana on ratkoa ongelmia. Kyse voi olla vuotavasta hanasta, kunnostettavasta wc-tilasta tai viallisesta laitteesta. Aiemmin hän teki töitä yksityishenkilöille, mutta hän halusi muutosta – halusi olla osa suurempaa kokonaisuutta. 

Janniksen työ on ajoittain hektistä, sillä kaiken tulee toimia: rakennuksen huollon ja ylläpidon on oltava aina kunnossa. Se sopii hänelle, sillä hän pitää siitä, että saa reilusti vastuuta ja on tottunut ratkomaan asioita nopeasti. Työkaverit auttavat myös toisiaan, ja se luo myös Jannikselle turvaa, kun tietää, ettei joudu ratkomaan kaikkea yksin. Jannis on sitä mieltä, että yrityksen on kehityttävä koko ajan, jolloin myös itse voi kehittyä. Hän haluaa, että esimies tarjoaa jatkuvastu haasteita, ja toteaa myös, että on onnekas, koska hänellä on juuri sellainen pomo tällä hetkellä. 

– Omassa työssäni parasta on oma esimieheni. Hän uskaltaa ajatella avoimin mielin, ja meillä on mahdollisuus kokeilla ja testata uusia asioita. Samalla hän ymmärtää, mitä olemme tekemässä ja millaisia rajoituksia työhömme kohdistuu. Hän on oikeudenmukainen ja mahdollistaa kehittymisemme niin ihmisinä kuin työyhteisön jäseninä ja ymmärtää, että elämässä on muitakin tärkeitä asioita kuin työ. Esimieheni välittää hyvinvoinnistamme ja on kiinnostunut tulevaisuudensuunnitelmistani ja työhön liittyvistä odotuksistani, Jannis kertoo.