Kesärekry

Kesätöihin Coorille

Haluatko ensi kesäksi töihin osaksi kansainvälistä ja iloista joukkoa? Kesätyöhakumme on käynnistynyt, ja haemme kesätyöntekijöitä eri puolelle Suomea monipuolisiin kiinteistö-, siivous- ja aulapalvelutehtäviin.

Meillä oikea asenne ratkaisee - arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja toimeliasta otetta. Haemme reippaita ja iloisia kesätyöntekijöitä, jotka viihtyvät asiakaspalvelutehtävien äärellä, sillä työhön kuuluu yhteistyö paitsi omien työkavereiden niin myös asiakkaidemme kanssa. Pääset osaksi energistä työyhteisöä, jossa panostamme hyvään ilmapiiriin ja työturvallisuuteen. 

Näin haet Coorille kesätöihin

Alla olevasta linkistä pääset katselemaan kaikkia avoimia työpaikkojamme. Rekrytointiosion hakukenttään voit kirjoittaa "kesätyö", jolloin näet listauksen kaikista avoimista kesätyöpaikoista. 

Katso tästä kaikki avoimet työpaikat  ja täytä hakemus jo tänään >>>

Kesätyöstä vakiduuni

Kiinteistönhoitajana työskentelevä Niko kertoo videolla omasta työstään. Niko tuli Coorille kesätöihin ja on sittemmin jatkanut vakituisena työntekijänä. Niko ja monet muut coorilaiset odottavat jo innolla uusia työkavereita kesäksi 2019. 

Vastuullinen kesäduuni 

Haluamme tarjota kesätyöntekijöillemme mielekkään kesätyökokemuksen. Olemme osa Vastuullinen kesäduuni -työnantajaverkostoa. Jokainen kesätyöntekijä saa perehdytyksen tehtäviinsä, ja hänen apunaan toimivat niin esimiehet kuin muut coorilaiset. Meillä et ole yksin ja saat apua ja tukea töihisi. Haluamme, että viihdyt työssäsi ja saat kerrytettyä arvokasta työkokemusta monipuolisista tehtävistä kiinteistönhoidon, siivouksen tai aulapalvelutehtävien parissa. Lue lisää Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta.