Näin haet kesätöihin Coorille

Kesätyöhakumme kesälle 2020 on päättynyt. Saimme runsaasti hakemuksia kaikkiin tehtäviin. Kiitämme lämpimästi jokaista hakijaa ja toivotamme kaikille hyvää kesää.

***

Meillä oikea Tähtiasenne ratkaisee! Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja toimeliasta otetta. Haemme reippaita ja iloisia kesätyöntekijöitä, jotka viihtyvät asiakaspalvelutehtävien äärellä, sillä työhön kuuluu yhteistyö paitsi omien työkavereiden niin myös asiakkaidemme kanssa. Pääset osaksi energistä ja iloista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään ilmapiiriin ja työturvallisuuteen. 

Näin haet meille töihin

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisesta aiemmasta työkokemuksesta ja siitä, millaisista tehtävistä sinulla on kokemusta. Tärkeintä meille on kuitenkin reipas asenne ja halu oppia uusia asioita.

Jos sinulla ei vielä ole kertynyt työkokemusta, kerro meille muilla tavoin itsestäsi ja sinulle tärkeistä asioista. Voit myös pyytää esimerkiksi opettajaa tai muuta sinut tuntevaa henkilöä suosittelijaksi ja liittää suosittelijan yhteystiedot mukaan hakemukseen. Luethan kesätyöilmoituksen huolellisesti ja täytäthän hakemuksen pyydetyiltä osin. Suurin osa tehtävistämme edellyttää 18 vuoden ikää. 

Katso tästä kaikki avoimet kesätyöpaikat ja täytä hakemus >>>

Kesätyöstä vakiduuni

Kiinteistönhoitajana työskentelevä Niko kertoo videolla omasta työstään. Niko tuli Cooriin kesätöihin ja on sittemmin jatkanut vakituisena työntekijänä. Niko ja monet muut coorilaiset odottavat jo innolla uusia työkavereita kesäksi 2020. 

Lue myös, millaisia ajatuksia palvelupäällikkö Raijalla ja aulapalveluissa kesätyöntekijänä työskennelleellä Iida-Marialla on kesätyökokemukseen liittyen. 

Vastuullinen kesäduuni 

Haluamme tarjota kesätyöntekijöillemme mielekkään kesätyökokemuksen. Olemme osa Vastuullinen kesäduuni -työnantajaverkostoa ja olemme sitioutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Jokainen kesätyöntekijä saa perehdytyksen tehtäviinsä, ja hänen apunaan toimivat niin esimiehet kuin muut coorilaiset. Meillä et ole yksin ja saat apua ja tukea töihisi. Haluamme, että viihdyt työssäsi ja saat kerrytettyä arvokasta työkokemusta monipuolisista tehtävistä kiinteistönhoidon, siivouksen tai aulapalvelutehtävien parissa.

Lue lisää Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta.