Näin haet kesätöihin Coorille

Kesätyöhakumme kesälle 2020 käynnistyy tammikuussa. Kaikki paikat ovat haettavissa nettisivuillamme Avoimet työpaikat -osiossa.

Meillä oikea Tähtiasenne ratkaisee! Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja toimeliasta otetta. Haemme reippaita ja iloisia kesätyöntekijöitä, jotka viihtyvät asiakaspalvelutehtävien äärellä, sillä työhön kuuluu yhteistyö paitsi omien työkavereiden niin myös asiakkaidemme kanssa. Pääset osaksi energistä ja iloista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään ilmapiiriin ja työturvallisuuteen. 

Näin haet meille töihin

Alla olevasta linkistä pääset katselemaan kaikkia avoimia työpaikkojamme. 

Katso tästä kaikki avoimet työpaikat. Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen >>>

Kesätyöstä vakiduuni

Kiinteistönhoitajana työskentelevä Niko kertoo videolla omasta työstään. Niko tuli Coorille kesätöihin ja on sittemmin jatkanut vakituisena työntekijänä. Niko ja monet muut coorilaiset odottavat jo innolla uusia työkavereita kesäksi 2020. 

Lue myös, millaisia ajatuksia palvelupäällikkö Raijalla ja aulapalveluissa kesätyöntekijänä työskennelleellä Iida-Marialla on kesätyökokemukseen liittyen. 

Vastuullinen kesäduuni 

Haluamme tarjota kesätyöntekijöillemme mielekkään kesätyökokemuksen. Olemme osa Vastuullinen kesäduuni -työnantajaverkostoa. Jokainen kesätyöntekijä saa perehdytyksen tehtäviinsä, ja hänen apunaan toimivat niin esimiehet kuin muut coorilaiset. Meillä et ole yksin ja saat apua ja tukea töihisi. Haluamme, että viihdyt työssäsi ja saat kerrytettyä arvokasta työkokemusta monipuolisista tehtävistä kiinteistönhoidon, siivouksen tai aulapalvelutehtävien parissa. Lue lisää Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta.