Haku

”Pidän valtavasti Coorin kehitysmyönteisestä yrityskulttuurista"”

Hanna Montonen siirtyi tänä vuonna pitkän viestintäuran jälkeen myynti- ja liiketoiminnan kehitys -yksikköön. Uudet haasteet ja mahdollisuus kehittyä inspiroivat häntä.

Hanna Montonen

Kun nuori opiskelija Hanna Montonen haki vuonna 2007 kesätöitä, hän törmäsi mielenkiintoiseen ilmoitukseen kesätyöpaikasta Coorin viestinnässä. Hän sai paikan ja työskenteli kesän intranetprojektin parissa. Kesä päättyi aikanaan, mutta Hanna jatkoi viestintäassistenttina opintojen ohessa. Myöhemmin opinnotkin tulivat päätökseen, ja Hannan työ Coorissa jatkui tiedottajana ja vuodesta 2012 alkaen viestintäpäällikkönä.

– Viestinnän työ on aina ollut unelma-ammattini, ja työ vei mennessään alusta lähtien. Yritys kasvoi voimakkaasti, ja tapahtumia oli paljon, Hanna kertoo.

Syksyllä 2020 myynti- ja liiketoiminnan kehitys -yksikössä tuli hakuun uusi rooli, Bid Manager. Hanna näki paikan mahdollisuutena laajentaa omaa ammatillista osaamistaan.

– Toimenkuvaani kuuluvat erilaiset myynnin projektit, tarjousprojekteihin osallistuminen ja digitaalinen markkinointi. Se on kiva sekoitus uutta, vanhaa ja lainattua, ja tiivis yhteistyö viestinnän ja konsernitoiminnon kanssa jatkuu.

Hannan ura Coorissa on jatkunut jo yli 14 vuotta, ja hän viihtyy edelleen talossa mainiosti:

– Pidän valtavasti Coorin kehitysmyönteisestä yrityskulttuurista ja dynaamisesta ilmapiiristä. Koen, että meillä saa vapaasti ideoida ja on mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Tykkään myös työyhteisömme monimuotoisuudesta: ympärilläni työskentelee mukavia ihmisiä, joilla on vahva ammattitaito ja joilta olen oppinut paljon. Lisäksi viihtymiseeni on vaikuttanut oman työnkuvan monipuolisuus.

Kiinteistöpalveluala ja Coor yrityksenä ovat kokeneet isoja muutoksia reilun neljäntoista vuoden aikana. Digitalisaatio on edennyt vauhdikkaasti, ja alalle on tullut paljon uutta.

– Coor on mennyt eteenpäin huimin harppauksin. Koen, että meillä on oltu silmät ja korvat auki. Olemme muuttuneet maailman mukana ja olleet usein kehityksen eturintamassa.

– Kiinteistöpalveluala on todella kiehtova ja täynnä monipuolisia mahdollisuuksia. Urapolkua voi kehittää moneen suuntaan, ja suuntaa voi välillä muuttaakin, ja mahdollisesti edetä esihenkilö- ja johtotehtäviin, Hanna sanoo.

Hannan uusi rooli on on lähtenyt mukavasti käyntiin ja tuonut mahdollisuuden nähdä liiketoimintaa toisin silmin. Ennen kaikkea se on myös tuonut ratkottavaksi uusia haasteita.

– Minulle on tärkeää, että koen, että menen eteenpäin ja kehityn. En halua pysähtyä ja olla samassa muotissa loppuelämääni. Uudet haasteet motivoivat minua, Hanna summaa.