Kieli / Sivusto

Languages

Change site

John Samuel

Kiinteistönhoitaja

Aloitin kesätyöt Coorilla toukokuun alussa 2016 ja toimin kiinteistönhoitajana. Opiskelen kiinteistöpalvelujen perustutkintoa Amiedussa. Kun pääsin Coorille kesätöihin, kerroin samalla, että haluaisin jatkaa Coorilla opintojen ohessa myös kesän jälkeen. Esimieheni sanoi, että jos kaikki menee hyvin, niin mahdollisuuksia jatkoon on. Kaikki on nyt mennyt hyvin tähän asti, ja saan jatkaa töitä oppisopimuksella myös kesän jälkeen.

Kaikki tällä alalla on minulle vielä uutta ja opin joka päivä uusia asioita. Työhöni kuuluu ulkoalueiden hoitoa; ruohonleikkuuta ja muita ulkoalueiden kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Tällä hetkellä osaan käyttää jo useampaa konetta ja olen todella iloinen, että esimieheni ja työkaverini auttavat jminua kaikissa asioissa ja ohjeistavat tarvittaessa selkeästi.

Tiimissämme kaikki ovat ystävällisiä toisiaan kohtaan, ja meillä on joka päivä hauskaa yhdessä. Coor tuntuu vähän kuin perheyritykseltä, jossa ihmiset auttavat koko ajan toisiaan. Meillä on hyvä ryhmähenki, ja olen todella iloinen saadessani olla töissä Coorilla.