Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Katarina Andersson

Sopimuspäällikkö

Katarina Anderssonin ura kiinteistöpalvelualalla starttasi vuonna 2005, jolloin hän aloitti tuntityöntekijänä Coorilla. Työtehtäviin kuuluivat erilaiset postitus- ja avustavat toimistotehtävät.

Katarina aloitti vuonna 2008 insinööriopinnot Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja jatkoi osa-aikatöitä opintojensa ohella. Pikkuhiljaa tehtävät muuttuivat vaativimmiksi, ja Katarina sai lisää vastuuta edeten ensin vastaavaksi aulapalveluhenkilöksi ja siitä lopulta nykyiseen sopimuspäällikön tehtävään.

Tänä päivänä Katarina johtaa Coorin sopimuspäällikkönä kahta isoa asiakkuutta. ”Parasta työssäni ovat vaihtelevat työpäivät, tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa sekä mukava työyhteisö. Ammattikorkeakouluopinnot ovat luoneet hyvän pohjan vaativiin esimiestehtäviin.”

”Kiinteistöpalveluala on kiinnostava, koska se tarjoaa eri alojen osaajille monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä. Olen iloinen, että työnantajani on kannustanut minua jatkuvasti kehittämään omaa osaamistani, ja sen myötä olen saanut mahdollisuuden edetä yhä haastavampiin tehtäviin.”