Haku

"Yksikään päivä ei ole samanlainen"

Laura Puhakka on työskennellyt taloushallinnon tehtävissä Karhulan teollisuuspuistossa 2000-luvun alusta lähtien.

Laura Puhakka

Laura Puhakka aloitti työt Karhulan teollisuuspuistossa vuonna 2001, ja siirtyi Coorin palvelukseen vuonna 2007 yritysoston myötä, kun Coor osti Ahlström Karhulan Palvelut. Laura työskentelee talousassistenttina, ja työnkuvaan sisältyy muun muassa osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, raporttien ajamista, sopimusten avaamista ja taloushallinnon ohjelman hallinnointia. Laura pitää eniten työssään sen vaihtelevuudesta:

”Yksikään päivä ei ole samanlainen, vaikka työssä onkin tietyt rutiinit. Meitä on Karhulassa pieni porukka, ja olen usein päässyt mukaan erilaisiin projekteihin ja palavereihin. Työkaverit ovat mukavia, ja kaikkien kanssa on helppo työskennellä.”

Karhulan teollisuuspuisto on työympäristönä idyllinen ja viihtyisä. Laura on vuosien mittaan tutustunut eri yritysten Karhulassa työskenteleviin työntekijöihin, ja hän kuuluu muun muassa joka vuosi järjestettävän luontopolun suunnittelutoimikuntaan.

Coorissa työnantajana on Lauran mielestä parasta ison talon tuomat edut:

”Iso talo on tuonut paljon vaihtelevuutta. Vaikka titteli onkin pysynyt samana, toimenkuva on vaihdellut vuosien mittaan.”