Celerolle toimeksiantoja teollisuudesta

Coor-konserniin kuuluva Celero Support AB, on saanut useita uusia toimeksiantoja autoteollisuudelta. Toimeksiannot liittyvät autoteollisuuden puristus- ja kokoonpanolinjojen nykyaikaistamiseen, purkamiseen ja siirtämiseen.

Kaikkiaan on kyse kolmesta eri toimeksiannosta:

  • Viidestä puristimesta koostuvan puristuslinjan modernisointi konepajayritys Stadcosille Shrewburyssa (Englanti). Palvelutoimeksianto käsittää mekaniikka-, sähkö- ja ohjausjärjestelmän.
  • Kokoonpanolinjojen sähköinen ja mekaaninen purku, siirto Saksan Neckarsulmista Ruotsin Blekingeen sekä linjojen käyttöönotto. Toimeksiantajana on varaosavalmistaja EBP.
  • Puristimen, oheislaitteiden ja robottisolujen purku, siirto Ruotsissa Vansbrosta Olofströmiin ja laitteiden käyttöönotto. Toimeksiantajana on konepajakonserni Finnveden.

– Celero syventää yhteistyötä olemassa olevien asiakkaiden kanssa ja saa samalla uusia suuria teollisuuspalveluihin liittyviä toimeksiantoja. Vahvistamme Celeron asemaa yhtenä johtavista toimijoista teollisuuden palveluntoimittajina, sanoo Celeron toimitusjohtaja Gunilla Rittgård.

Coor osti Celeron Volvolta joulukuussa 2005. Yrityskaupan myötä Coor on vahvistanut tarjontaansa teollisuudelle ja lujittanut asemaansa eteläisessä ja läntisessä Ruotsissa.

Lisätietoja antavat:

Gunilla Rittgård, Toimitusjohtaja, Celero Support AB, uh. +46 31 327 2463

Åsvor Brynnel, Viestintäjohtaja, Coor, uh. +46 8 5539 5904

www.coor.com
www.celero.com