Coor Service Managementille Keopsilta pohjoismainen toimeksianto

Kiinteistösijoitusyhtiö Keops ja Coor Service Management solmivat sopimuksen kiinteistöjen hallintaan liittyvistä palveluista. Sopimus kattaa Keopsin kiinteistöjä Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.

Coor tulee vastaamaan kiinteistöhallinnosta kolmessa maassa noin kolmessakymmenessä kiinteistössä (150 000 m²), joissa päävuokralainen on Nordea.

- Keopsilla on Coorin kannalta mielenkiintoista toimintaa kaikissa Pohjoismaissa. Coorilla on vahva asema Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa ja pystymme tarjoamaan yhtenäisen toimitussisällön riippumatta siitä, missä kiinteistöt sijaitsevat. Tämä sopimus vahvistaa edelleen voimakasta kasvuamme Suomessa, sanoo Coor Service Management Oy:n operatiivinen johtaja Jukka Tuominen.
Sopimus on kolmivuotinen ja sisältää teknillisen ja taloudellisen hallinnon.

- Tyytyväiset vuokralaiset ovat meille Keopsilla kaikki kaikessa, ja Coorilla on pitkä kokemus vuokralaisten kanssa työskentelystä. Lisäksi synergiavaikutus on suuri ja saamme yhtä toimittajaa käyttämällä yhtenäisen seurannan ja raportoinnin. Coorin läsnäolo kaikissa Pohjoismaissa oli lisäksi tärkeä osatekijä päätöksessämme, sanoo Tommy Sundbom, Keopsin Ruotsin toimitusjohtaja.

Lisätietoja sopimuksesta:

Jukka Tuominen, Operatiivinen johtaja, Coor Service Management Oy, puhelin 020 779 3010
Tommy Sundbom, Toimitusjohtaja, Keops, Ruotsi, puhelin +46 709 992 644
Kirsi Bergman, HR- ja Viestintäpäällikkö Coor Service Management, puhelin: 020 779 3019
Keops kehittää, rahoittaa, välittää ja hallinnoi kiinteistöjä mm. Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Espanjassa, Turkissa ja Saksassa. Yritys on noteerattu Tanskan pörssissä ja on yksi Tanskan suurimmista kiinteistösijoitusyhtiöistä, jonka vuotuinen liikevaihto (2004 – 2005) on noin 1,6 miljardia DKK.