Norjan valtion rautateiltä toimeksianto Coorille

Norges Statsbaner (NSB), VR:n norjalainen vastine, on valinnut Coor Service Managementin palvelutoimittajakseen. Kolmivuotinen sopimus kattaa NSB:n 1100 kiinteistön ylläpidon ja kunnossapidon Norjassa.

Sopimuksen myötä Coor on edustettuna koko Norjassa ja vahvistaa läsnäoloaan Oslossa, Trondheimissa, Bergenissä, Stavangerissa ja Kristiansandissa. Palvelua toimitetaan 1100 kiinteistöön ja 730 000 neliömetrille. Sopimukseen sisältyen tarjotaan NSB:n tytäryhtiön NSB Eiendomin ja ROMin 67 työntekijälle työtä Coorin palveluksessa.

- Kokonaisvaltaisen arvioinnin jälkeen valittiin Coor parhaana yhteistyökumppanina. Coorin vankan palvelutarjonnan lisäksi ratkaisevaa oli se, että henkilökunnastamme pidetään hyvin huolta, sanoo Pål Berger, NSB:n tytäryhtiön ROMin toimitusjohtaja.

Coor Service Managementilla on nyt Norjassa yli 250 työntekijää ja 51 miljoonan euron ylittävä liikevaihto. Coor on viimeisen vuoden aikana solminut asiakassopimuksia Det Norske Veritaksen (DNV), Altiaa vastaavan Arcus-Gruppenin ja EDB Business Partnerin kanssa.

- Otamme mielellämme vastuullemme NSB:n kiinteistöjen ylläpidon ja kunnossapidon. Sopimuksen myötä läsnäolomme ja asemamme Norjassa vahvistuu entisestään. Olemme jo nyt edellä niistä tavoitteista, jotka asetimme etabloituessamme Norjaan vuonna 2004. Tämä osoittaa, että norjalainen markkina-alue on kehittyneempi kuin osasimme odottaa, sanoo Mats Jönsson, Coor Service Managementin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Mats Jönsson, Toimitusjohtaja, Coor Service Management,
puh: +46 8 553 959 50
Trygve Strand, Viestintäpäällikkö, Coor Service Management Norge,
puh: +47 928 515 34

www.coor.com