Suomen Coor Service Managementille uusi toimitusjohtaja

Martin Forssista tulee Suomen Coorin uusi toimitusjohtaja. Forssilla on vankka kokemus Suomen elinkeinoelämästä, ja hän tulee Cooriin palveluyritys Lassila & Tikanoja Oyj:n yrityssuunnittelu- ja kehitysjohtajan tehtävistä.

Coor Service Management on Pohjoismaiden johtava kokonaispalveluratkaisuja toimittava yritys. Service management -ala kasvaa nopeasti myös Suomessa, jossa yhtiö työllistää noin 185 henkeä.

– Olemme saavuttaneet yhä vahvemman aseman Suomessa. Kuluneen vuoden aikana olemme kasvaneet voimakkaasti, ja laajentumissuunnitelmiemme seurauksena vahvistamme suomalaista organisaatiotamme uudella toimitusjohtajalla. Olemme erittäin tyytyväisiä Martin Forssin rekrytoinnista. Hänellä on pitkä ja laaja kokemus Suomen elinkeinoelämästä sekä erinomainen liiketoimintavaisto, sanoo Coor Service Managementin konserni- ja toimitusjohtaja Mats Jönsson.

Martin Forss aloittaa Suomen Coorin toimitusjohtajana marraskuun puolivälissä, ja hänestä tulee tuolloin myös Coor-konsernin johtoryhmän (Executive Management Team) jäsen. Vt. toimitusjohtajana työskennellyt Mats Sundbom jatkaa edelleenkin Suomen-toiminnoissa.

– Pidän jännittävänä haasteena sitä, että voin olla mukana laajentamassa Coorin toimintaa Suomessa. Tehtävänäni on vahvistaa Coorin läsnäoloa ja kasvattaa markkinaosuuksia. Service management -markkinat kehittyvät ja kasvavat nopeasti, ja Coorilla on jo hyvä maine Suomessa, Martin Forss sanoo.

Lisätietoja:

Mats Jönsson, Coor Service Managementin konserni- ja toimitusjohtaja,
puh. +46 8 5539 5950

Martin Forss, Suomen Coor Service Managementin tuleva toimitusjohtaja,
puh. 040 779 6266

Kirsi Bergman, Coor Service Managementin viestintäpäällikkö,
puh. 040 836 9400