Coor Service Management ja Suunto solmivat kiinteähintaisen palvelusopimuksen

Coor Service Management ja johtava urheiluinstrumenttivalmistaja Suunto solmivat laajan monivuotisen palveluntoimitussopimuksen.

Sopimus merkitsee, että Coor toimittaa Suunnon Suomen pääkonttoriin Vantaan Tammistoon palvelukokonaisuuden, johon sisältyvät muun muassa vastaanotto-, postitus- ja puhelinvaihdepalvelut, siivous ja kiinteistöhuolto.

"Olemme erittäin iloisia alkavasta yhteistyöstä ja ylpeitä Suunnolta saamastamme luottamuksesta. Osoituksena kumppanuudestamme kannamme taloudellisen riskin palvelutoimituksemme onnistumisesta. Haluamme kokonaispalveluntoimituksemme ja sen jatkuvan kehittämisen myötä tukea Suuntoa sen ydinliiketoiminnassa", kertoo Martin Forss, Coor Service Management Suomen toimitusjohtaja.

"Näemme Coorin tarjoaman, nimenomaan kiinteähintaisen, kokonaisvaltaisen tukipalveluiden johtamisen, kehittämisen ja tehostamisen tämän päivän ja tulevaisuuden tapana toimia. Haluamme laadukkaasti ja tehokkaasti tuotettujen tukipalveluiden avulla tarjota henkilöstöllemme toimintaamme optimaalisesti tukevan työympäristön", sanoo Ville Rantala, Suunnon talousjohtaja.

Lisätietoja antavat:

Martin Forss, toimitusjohtaja, Coor Service Management, Suomi, p. 010 234 3412, martin.forss@coor.com

Jukka Tuominen, toimialajohtaja, Coor Service Management, p. 010 234 3467, jukka.tuominen@coor.com

Ville Rantala, talousjohtaja, Suunto Oy, p. 875 87 114, ville.rantala@suunto.com