Coor vahvistaa asemaansa tuotantopalveluissa

Liiketoiminnan tukipalveluja tarjoava Coor Service Management vahvistaa asemaansa tuotantopalveluissa. Yhtiö on ostanut Kymenlaaksosta kaksi yritystä, jotka laajentavat Coorin tarjoamaa palvelua erityisesti elintarviketeollisuudessa. Coorin omistukseen siirtyvät Kotkassa toimiva Kymen Rakennuskonekorjaus Oy ja sen tytäryhtiö Kymen Teollisuushuolto Oy. Yrityskaupan myötä Coorin liiketoiminta laajenee huomattavasti teollisuuden tuotantopalveluissa Suomessa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tämän yrityskaupan toteutumiseen. Lunastamme vuosi sitten AKP Karhula Oy:n oston yhteydessä tekemämme lupauksen vahvistaa läsnäoloamme Kymenlaaksossa. Kaupan myötä laajennamme palvelutarjontaamme elintarviketeollisuuden tuotantopalveluihin. Molempien yhtiöiden ammattitaitoinen henkilökunta täydentää sopivasti nykyistä organisaatiotamme, sanoo Coor Service Management Oy:n toimitusjohtaja Martin Forss.

Heikki Sundbergin, Raimo Skyttän, Anne Hagmanin sekä Markku ja Mauri Sundbergin omistamat yritykset huoltavat ja palvelevat pääasiassa prosessi- ja rakennusteollisuutta. Vuonna 1980 perustetulla Kymen Rakennuskonekorjauksella on vankka osaaminen teräsrakenteiden valmistuksesta ja asennuksesta sekä terästen pintakäsittelystä. Lisäksi sillä on pitkäaikainen kokemus koneiden ja laitteiden konepajavalmistuksesta, niiden asennuksesta sekä erilaisista kunnossapidon huolto- ja korjaustöistä. Vuonna 2000 perustettu Kymen Teollisuushuolto tuottaa sopimuspohjaisia kunnossapitopalveluja asiakkaan tuotantoprosessin ja siihen liittyvän laitteiston toimintojen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

– Omistajat halusivat kasvattaa ja laajentaa yhtiöiden toimintaa, mutta omin voimin se ei olisi onnistunut. Tämä on hyvä ratkaisu kaikille osapuolille: saamme palvelujamme jatkuvasti kehittävän omistajan, sanoo Kymen Rakennuskonekorjaus Oy:n toimitusjohtaja Heikki Sundberg.

Yrityskaupan seurauksena yhtiöiden toiminta ja koko henkilöstö siirtyvät Coor Service Managementille.

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, Coor Service Management, p. 010 234 3412
Heikki Sundberg, toimitusjohtaja, Kymen Rakennuskonekorjaus, p. 0400 655 981
Kirsi Bergman, HR- ja viestintäpäällikkö, p. 010 234 3410