Senaatti-kiinteistöt valitsi Coor Service Managementin kumppanikseen Valtiokonttoriin

Senaatti-kiinteistöt on valinnut kilpailutuksen perusteella Coor Service Managementin palveluntoimittajakseen Valtiokonttoriin. Samalla on tehty sopimus Senaatin ja Stakesin siivouksesta. Sopimukset ovat yhteisarvoltaan noin puoli miljoonaa euroa. Siivouspalvelun tuottaminen Senaatille ja Stakesille alkoi huhtikuussa ja käyttäjä- ja siivouspalvelun Valtiokonttorille kesäkuussa 2008.

Uusi sopimus vahvistaa Coorin asemaa kokonaisvaltaisten palveluratkaisujen toimittajana Suomessa.

- Olemme erittäin iloisia, että Senaatti valitsi meidät yhteistyökumppanikseen Valtiokonttoriin. Yhteinen tavoitteemme on jatkaa ja tehostaa kehitystyötä niin, että palvelut tukevat mahdollisimman hyvin Valtiokonttorin toimintaa ja henkilökuntaa, sanoo Coor Service Managementin toimitusjohtaja Martin Forss.

Sopimus merkitsee, että Coor tuottaa käyttäjä- ja siivouspalvelut Valtiokonttorin uusissa tiloissa Sörnäisten rantatiellä sekä käyttäjäpalvelut Valtiokonttorin toisessa toimipisteessä Hakaniemen Ympyrätalossa. Coor palvelee yhteensä noin 600 valtiokonttorilaista noin 18 000 neliömetrin suuruisella alueella. Samassa kilpailutuksessa Coor valittiin myös siivoamaan Sörnäisissä sijaitsevat Senaatti-kiinteistöjen ja Stakesin toimitilat. Sekä Senaatti-kiinteistöt että Coor Service Management ovat kiinnostuneita palveluntoimituksen ja yhteistyön kehittämisestä.

- Haluamme toimia yhteistyössä palveluntoimittajan kanssa, joka kehittää valtionhallinnon henkilökunnalle suunnattuja palveluja tehokkaasti ja kilpailukykyisesti. Yhteistyö Coorin kanssa on alkanut hyvin ja jatkuu edelleenkin samalla kun kehitämme yhdessä palvelun laatua, sanoo Jari Kanth Senaatti-kiinteistöstä.

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, Coor, p. 010 234 3412
Jari Kanth, palvelupäällikkö, Senaatti-kiinteistöt, p. 0205 811 205
Kirsi Bergman, viestintäpäällikkö, Coor, p. 010 234 3410