Skanska jatkaa palvelusopimustaan Coor Service Managementin kanssa

Coor Service Management jatkaa palvelujen toimittamista Skanskalle Göteborgissa, Malmössä ja Skanskan pääkonttorissa Solnassa. Jatkettu sopimus on arvoltaan noin 33 miljoonaa euroa.

Sopimus merkitsee, että Coor jatkaa käyttäjä- ja kiinteistöpalvelujen toimittamista Skanskan omiin toimistoihin Solnassa, Göteborgissa ja Malmössä samassa laajuudessa kuin tähänkin asti. Coor vastaa tällä hetkellä palvelujen toimittamisesta noin 1 400 skanskalaiselle noin 40 000 neliömetrin suuruisella alueella. Kumpikin osapuoli on kiinnostunut palveluntoimituksen ja yhteistyön kehittämisestä.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että Skanska päätti jatkaa yhteistyötä Coorin kanssa. Yhteinen tavoitteemme on jatkaa ja tehostaa kehitystyötä niin, että palvelut tukevat mahdollisimman hyvin Skanskan toimintaa ja henkilökuntaa, sanoo Staffan Ebenfelt, Coor Service Managementin Ruotsin yhtiön toimitusjohtaja.

Palvelukokonaisuuteen sisältyvät muun muassa aula- ja kokouspalvelut, toimitilahuolto, turvallisuus ja vahtimestaripalvelut.

- Haluamme toimia yhteistyössä sellaisen palveluntoimittajan kanssa, joka kehittää Skanskan henkilökunnalle suunnattuja palveluja tehokkaasti ja kilpailukykyisesti. Yhteistyö Coorin kanssa on sujunut hyvin ja se jatkuu edelleenkin samalla kun kehitämme yhdessä palveluntoimitusta, sanoo Skanskan osto-ryhmäpäällikkö Åsa Duprée.

Lisätietoja:

Martin Forss, toimitusjohtaja, Coor, p. 010 234 3412

Kirsi Bergman, viestintäpäällikkö, Coor, p. 010 234 3410

Per-Lennart Berg, lehdistövastaava Skanska Sverige AB,p. +46-8-504 35 000