Coor Service Management laajentaa yhteistyötään asiakkaansa kanssa Pohjoismaiden ulkopuolelle

Coor Service Management (Coor) on solminut uuden kolmivuotisen sopimuksen nykyisen asiakkaansa kanssa. Sopimuksen myötä Coor aloittaa palveluntoimituksen käyttäjä- ja kiinteistöpalveluiden osalta yrityksen toimipaikoissa Unkarin Budapestissa.

Coor on toimittanut muutaman vuoden käyttäjä- ja kiinteistöpalveluita asiakkaan toimipaikoissa Ruotsissa ja muualla Pohjoismaissa. Nyt sopimus laajenee kattamaan palveluntoimituksen kahdessa Budapestissa sijaitsevassa toimistossa. Kolmivuotinen sopimus alkaa vuoden 2010 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

- Olemme erittäin ylpeitä laajentuneesta toimeksiannosta. Strategianamme on rakentaa vahva asema Pohjoismaissa ja toimittaa samanaikaisesti palveluita niissä maissa, joissa asiakkaamme toivovat meidän toimivan, sanoo Staffan Ebenfelt, Ruotsin Coor Service Managementin toimitusjohtaja.

Sopimus sisältää käyttäjä- ja kiinteistöpalvelujen toimituksen 1200 palvelunkäyttäjälle. Sopimukseen kuuluvia palveluita ovat esimerkiksi turvallisuuspalvelut, siivous, jätehuolto ja aulapalvelut. Palveluntoimitus tapahtuu sekä alihankkijoiden että Coorin oman henkilökunnan toimesta. Uusi henkilöstö rekrytoidaan paikallisesti. Uusi sopimus tulee osaksi Ruotsin liiketoimintayksikköä.

Lisätietoja antavat:

Staffan Ebenfelt, toimitusjohtaja, Coor Service Management Ruotsi, +46 8 553 959 95, staffan.ebenfelt@coor.com

Magnus Wikström, liiketoimintayksikön johtaja, Coor Service Management Ruotsi, +46 8 553 950 95, magnus.wikstrom@coor.com

Åsvor Brynnel, viestintäjohtaja, Coor Service Management, +46 8 553 954 04, asvor.brynnel@coor.com