Coor Service Management Tanskan yleisradion palveluntoimittajaksi

Tanskan yleisradioyhtiö (Dansk Radio, DR) on tehnyt Coor Service Managementin (Coor) kanssa merkittävän viisivuotisen sopimuksen kiinteistö- ja käyttäjäpalveluiden toimittamisesta ja kehittämisestä DR:n pääkonttorissa Kööpenhaminassa sekä kymmenessä muussa toimipisteessä eri puolilla Tanskaa.

Uusi toimeksianto on Coorin tähän asti suurin sopimus Tanskassa. Toimeksiantoon sisältyvät mm. aula- ja puhelinvaihdepalvelut, vartiointi, siivous, kiinteistönhuolto, henkilöstöravintolat sekä kahvila- ja vastaanottopalvelut DR:n yleisötapahtumissa. Yhteistyön myötä Coor tarjoaa palveluitaan yli 3500 DR:n työntekijälle sekä yli puolelle miljoonalle vuosittaiselle vieraalle DR:n tiloissa Tanskassa. Palveluntoimitus alkaa 1.1.2011.

- Olemme todella iloisia DR:n päätöksen johdosta. Coorin vahvuutena on suurten ja haastavien integroitujen toimeksiantojen (IFM-toimeksianto) tuottaminen ja kehittäminen sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Tämä uusi toimeksianto vahvistaa asemaamme tanskalaisilla markkinoilla, kertoo Coorin Tanskan-toimitusjohtaja Jørgen Utzon.

Uuden sopimuksen myötä Coorin henkilöstömäärä Tanskassa kasvaa 200:lla.

- Coor on ansioitunut toimittaja, jolla on pitkä kokemus ja tuntemus alalta. Valitsimme Coorin, koska he pystyvät tarjoamaan joustavimpia ja houkuttelevimpia ratkaisuja DR:lle, sanoo DR Teknologi & Faciliteter -yksikön johtaja Peter Andersen.
Sopimus on lainvoimainen normaalin valitusajan jälkeen.

Lisätietoja antavat:

Jørgen Utzon, toimitusjohtaja, Coor Service Management Tanska, +45 23 63 71 78, jorgen.utzon@coor.com

Peter Andersen, johtaja, DR Teknologi & Faciliteter +45 40 32 67 05, pea@dr.dk

Åsvor Brynnel, viestintäjohtaja, Coor Service Management, +46 8 553 954 04, asvor.brynnel@coor.com