Coor Service Management jatkaa palveluntoimitusta Askolan kunnassa

Coor Service Management (Coor) jatkaa palveluntoimitusta Askolan kunnassa. Coor vastaa kunnan teknisen toimen palveluista ja infrastruktuurin hoidosta vuoteen 2014 asti.

Coor Service Management on vastannut Askolan kunnan teknisen toimen palveluista huhtikuusta 2005 lähtien. Coorin ja Askolan kunnan välinen sopimus sisältää kunnan kiinteistöjen sekä vesi- ja jätehuollon järjestelmien ylläpidon. Näiden lisäksi Coor vastaa kunnan hallinnoimien teiden, katujen, hiihtolatujen ja urheilukenttien ylläpidosta.

"Aloittaessamme palveluntoimittajana Askolassa vuonna 2005, oli kyseessä siihen asti laajamittaisin kunnan yksittäisen palvelutoiminnon ulkoistaminen. Tämä jatkosopimus on erinomainen osoitus siitä, että olemme onnistuneet tehtävässämme. Olemme pystyneet tarjoamaan kunnalle ja kuntalaisille laadukasta palvelua. Tavoitteenamme tästä eteenpäin on luonnollisesti jatkaa edelleen toimintamme kehittämistä Askolan kunnassa. Henkilöstömme on tehnyt erinomaista työtä", liiketoimintayksikön johtaja Jukka Tuominen Coor Service Managementista sanoo.

Sopimusyhteistyö kunnan voimavarana

"Aloitamme toisen vuoteen 2014 ulottuvan sopimuskauden Coorin kanssa Askolan kunnan voimassa olevan kuntastrategian mukaisesti. Sopimusyhteistyö yhdyskuntateknisten palvelujen järjestämisen osalta vuodesta 2005 alkaen on ollut osa tätä kuntastrategiaa. Uuden sopimuksen tekivät mahdolliseksi asianmukainen julkisista hankinnoista säädetyn lain mukainen kilpailuttaminen, palvelujen oikea tuotteistus sekä Coorin tarjouksessaan takaama palvelun laatu", Askolan kunnanjohtaja Esko Rautiainen toteaa ja jatkaa:

"Modernin ja virtuaaliajan yhteiskunnan paras toimintamalli perustuu litteisiin organisaatioihin, verkostomaisuuteen ja läpinäkyvyyteen. Nämä tekijät yhdessä aikaansaavat paitsi taloudellista tehokkuutta niin myös päätöksenteon osalta demokraattista kehitystä. Uskon, että kunnan tekemät ratkaisut tältä osin ovat olleet erinomaisen hyviä ja tulevaisuuteen katsovia."

Lisätietoja antavat:

Jukka Tuominen, liiketoimintayksikön johtaja, Coor Service Management
puh. 010 234 3467, jukka.tuominen@coor.com

Pertti Kaukoranta, sopimuspäällikkö, Coor Service Management
puh. 010 234 3483, pertti.kaukoranta@coor.com

Esko Rautiainen, kunnanjohtaja, Askolan kunta
puh. 040 821 1045, esko.rautiainen@askola.fi