Kilpailuvirasto hyväksyi Coorin ja Lujapalveluiden liiketoimintakaupan

Kilpailuvirasto on hyväksynyt Coor Service Managementin ja Lujapal-veluiden liiketoimintakaupan. Yhtiöt muodostavat siten merkittävän uuden Coor Service Managementin nimellä toimivan (Coor) kokonaispalvelujen toimittajan.

Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on 50 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on yhteensä 850. Coorin tavoitteena on olla alan johtava toimija Suomessa. Kauppa on vahvistettu syyskuun 1. päivänä.

"Olemme innoissamme yrityskaupan toteutumisesta. Lujapalvelut on erittäin hyvin johdettu palvelutoimittaja, jolla on paljon alan osaamista. Yrityskauppa täydentää maantieteellistä peittoamme Suomessa ja yhtiöidemme palvelut muodostavat entistä kilpailukykyisemmän tarjoaman yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaillemme. Tavoitteenamme on olla alan johtava toimija, myös Suomessa," kertoo Coorin toimitusjohtaja Ulf Wretskog.

Lujapalvelut tarjoaa asiakkailleen kiinteistönhoitoa sekä siivous- ja toimistopalveluja. Yhtiöllä on toimintaa ympäri Suomea, muun muassa Helsingissä, Oulussa, Vaasassa, Turussa, Tampereella ja Kuopiossa. Lujapalveluiden asiakkaisiin lukeutuvat muun muassa VR-Yhtymä Oy, Senaatti-kiinteistöt, Oulun Yliopisto, Yleisradio ja työeläkeyhtiö Varma. Lujapalveluiden liikevaihto oli noin 19,4 miljoonaa euroa vuonna 2010 ja sen palveluksessa on noin 500 työntekijää.

"Yrityskauppa vahvistaa kilpailukykyämme ja antaa meille entistä paremman mahdollisuuden lisäarvon tarjoamiseen asiakkaillemme kestävällä tavalla," kertoo toimitusjohtaja Johan Mild Lujapalveluista. Hänestä tulee yrityskaupan myötä Coorin johtoryhmän jäsen.

Lisätiedot:

Ulf Wretskog Toimitusjohtaja , Coor Service Management - Finland,
+358 50 590 22 93 ulf.wretskog@coor.com

Johan Mild Toimitusjohtaja, Lujapalvelut Oy
+358 40 301 3004 johan.mild@luja.fi

Kirsi Bergman HR ja viestintäjohtaja, Coor Service Management - Finland,
+358 40 836 9400 kirsi.bergman@coor.com