Coor toimittaa kiinteistöpalveluita Ruukin Raahen-tehtaalla

Coor Service Management ja Ruukki Metals ovat solmineet sopimuksen yleiskiinteistönhuollosta sekä muutto- ja kalustepalveluista Ruukin Raahen-tehtaalla. Ruukki on yksi Pohjoismaiden ja Baltian johtavista terästuotteiden valmistajista ja jakelijoista. Coor vastaa rakennusteknisistä kunnossapito- ja ylläpitotöistä, tietyistä pienimuotoisista rakennusprojekteista sekä kalusteiden siirroista ja asennuksista Raahessa sijaitsevassa terästehtaassa ja teräspalvelukeskuksessa.

"Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä tästä uudesta kumppanuudesta. Olen vakuuttunut siitä, että osaamisemme ja asiakaslähtöinen toimintatapamme tukevat Ruukin oman ydinliiketoiminnan kehittymistä ja markkina-aseman vahvistumista. Coorilla on kokemusta tehdasympäristöissä toimimisesta muualla Suomessa. Tämän uuden sopimuksen myötä vahvistamme asemaamme nyt myös Raahen talousalueella ja siten asemaamme valtakunnallisena toimijana", Coor Suomen toimitusjohtaja Johan Mild sanoo.

Coorin ja Ruukin välinen sopimuskausi alkaa toukokuun alussa ja on kestoltaan kolme vuotta.

"Uutta palveluntoimittajaa valitessamme meille oli tärkeintä, että kumppanimme pystyy toimimaan joustavasti ja kustannustehokkaasti. Uskon, että Coorin kyky ymmärtää liiketoimintaamme ja sopeutua muuttuviin tarpeisiin tukevat menestymistämme teräsliiketoiminnassa ", Ruukin tehdaspalveluista Raahessa vastaava johtaja Jukka Swanljung sanoo.

Lisätietoja antavat:

Johan Mild, toimitusjohtaja, Coor Service Management, Suomi
johan.mild@coor.com, puh. 010 234 6000

Jukka Swanljung, tehdaspalvelun johtaja, Ruukki Metals Oy
jukka.swanljung@ruukki.com, puh. 020 592 2821