Mikael Stöhr Coor Service Managementin uudeksi konsernijohtajaksi

Mikael Stöhristä tulee vuoden 2013 alussa Coor Service Managementin uusi toimitusjohtaja ja konsernijohtaja. Hän seuraa tehtävässä Mats Jönssonia, joka on päättänyt jättää konsernijohtajan tehtävät 14 vuoden jälkeen.

Mats Jönsson on ollut Coor-konsernin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja yhtiön perustamisvuodesta 1998 lähtien. Tänä aikana Coor on kasvanut nopeasti ja kehittynyt Pohjoismaiden johtavaksi kokonaispalveluratkaisuja tarjoavaksi yhtiöksi. Coorin liikevaihto on yli 790 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 5 600, ja sillä on erittäin vahva asiakaspohja.

Yhteensä 14 vuoden jälkeen Mats Jönsson on päättänyt luopua toimitusjohtajan ja konsernijohtajan tehtävistä. Hänen seuraajakseen on valittu Mikael Stöhr, joka toimii nykyisin tavaraliikenneyhtiö Green Cargon toimitusjohtajana ja konsernijohtajana. Mats Jönsson jatkaa yhtiön hallituksen jäsenenä sen jälkeen, kun hän luopuu toimitusjohtajan ja konsernijohtajan tehtävistä vuoden 2013 alussa.

– Mats Jönssonilla on ollut valtava merkitys Coor Service Managementille ja sen kasvulle. Hyväksymme hänen luopumispäätöksensä ja arvostamme sitä, että hän jatkaa Coorin hallituksessa. Samalla olen erittäin tyytyväinen siihen, että hänen seuraajakseen tulee Mikael Stöhr. Mikaelilla on osaamista ja laajaa kokemusta varsinkin menestyvistä kasvuyhtiöistä, ja kun tähän yhdistetään johtamistaidot ja innostus, Coorin vahvan kehityksen jatkuminen on taattu, sanoo Coor Service Managementin hallituksen puheenjohtaja Anders Narvinger.

Mikael Stöhr aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään huhtikuussa 2013. Mats Jönsson puolestaan jatkaa nykyisessä roolissaan siihen saakka.

– Olen erittäin ylpeä siitä, miten Coor on kehittynyt yhtiön perustamisen jälkeen. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman erittäin pätevää ja sitoutunutta henkilöstöä. Olen tyytyväinen siihen, että voin jatkaa työtä Coorin hyväksi, mutta näin 14 vuoden jälkeen koen, että nyt on aika tehdä tilaa uusille voimille. Mikaelilla on erinomainen kokemus, jonka turvin hän voi jatkaa yhtiön kehittämistä, toteaa Coor Service Managementin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Mats Jönsson.

Mikael Stöhrin kuvia voi ladata osoitteesta www.greencargo.com.