Ulf Wretskog toimitusjohtajaksi Coorin Ruotsin-yksikköön

Ulf Wretskog on nimitetty Coorin Ruotsin-yksikön toimitusjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässä Staffan Ebenfeltiä, joka on päättänyt siirtyä toisiin tehtäviin konsernissa.

Coor Service Managementin nykyinen liikevaihto on noin 790 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä eri Pohjoismaissa yli 5 500. Hiljattain julkistettu Addici-yrityskauppa, joka on tällä hetkellä Ruotsin ja Norja kilpailuviranomaisten hyväksyttävänä, kasvattaa liikevaihtoa 100 miljoonalla eurolla ja henkilöstömäärää 1300:lla.

Nimitys astuu voimaan ensi vuoden alusta. Ulf Wretskog on toiminut pitkään Coorissa erilaisissa johtotehtävissä, muun muassa Coorin Suomen-yksikön toimitusjohtajana vuosina 2010–2011.

- Tuntuu todella hienolta ottaa vastuu toiminnasta Ruotsissa, jonka tunnen hyvin jo entuudestaan. Olemme mielenkiintoisten haasteiden edessä, ja odotan innolla tulevaa, Ulf Wretskog sanoo.

Ulf Wretskog seuraa tehtävässään Staffan Ebenfeltiä, joka toimi 12 vuotta toimitusjohtajana Ruotsissa. Staffan jatkaa konsernijohdossa ja vastaa jatkossa ensisijaisesti onnistuneen Addici-integraation läpiviennistä.

- Staffanilla on ollut merkittävä rooli Coorin menestymisen kannalta. Olen iloinen, että hän jatkaa edelleen konsernijohdossa ja että Ulf Wretskogista tulee hänen seuraajansa. Ulf on työskennellyt Coorissa pitkään, ja hänellä on kaikki vaadittavat kyvyt ja ominaisuudet tehtävän hoitamiseksi, Coor Service Managementin konsernijohtaja Mats Jönsson sanoo.

Lisätietoja antavat:

Mats Jönsson, konsernijohtaja, Coor Service Management
+46 8 553 950 50, mats.jonsson@coor.com

Åsvor Brynnel, viestintäjohtaja, Coor Service Management
+46 70 600 73 21, asvor.brynnel@coor.com

Ulf Wretskog, vt. toimitusjohtaja, Coor Service Management Ruotsi
+46 8 53 95 940, ulf.wretskog@coor.com