Coor tuottaa siivouspalvelut Paraisten kaupungille

Coor Service Management ja Paraisten kaupunki ovat solmineet kolmivuotisen siivouspalvelusopimuksen. Coor voitti siivouspalveluista järjestetyn tarjouskilpailun ja tuottaa ylläpito- ja perussiivouspalvelut sivistysosaston sekä sosiaali- ja terveysosaston kiinteistöihin 1.1.2015 alkaen. Palvelukohteisiin kuuluu muun muassa kouluja, päiväkoteja, urheilu- ja nuorisotiloja sekä kaupungintalo.

Sopimuksen myötä Coor tuottaa ylläpito- ja perussiivouspalvelut kymmeniin eri kiinteistöihin, joiden yhteispinta-ala on yli 35 000 neliömetriä. Kuudessa kohteessa Coorin yhdistelmätyöntekijät vastaavat siivouksen lisäksi myös keittiötehtävistä. Paraisten kaupungin kanssa solmitun sopimuksen myötä Coor vahvistaa palveluorganisaatiotaan Varsinais-Suomessa sekä asemaansa julkisen sektorin palveluntuottajana. Sopimus on kestoltaan kolme vuotta, jonka jälkeen sopimusta voidaan jatkaa kahden vuoden optiolla.

– Yhteistyö Paraisten kaupungin kanssa on meille tärkeää, ja sen myötä toimintamme laajenee myös Varsinais-Suomen alueella. Tavoitteemme ovat korkealle, ja haluamme ennen kaikkea tarjota tasokkaita tukipalveluja kaikille palvelunkäyttäjille, toimitusjohtaja Johan Mild Coorista toteaa.

– Coorilla on vankka kokemus vastaavien palvelukokonaisuuksien hoitamisesta. Uskon, että Coorin vakiintuneet toimintatavat ja kehittyneet palvelustrategiat palvelutuotannon käynnistämiseksi antavat erinomaiset lähtökohdat laadukkaalle toiminnalle. Selkeät siivouksen prosessit ja toimintatavat ovat elinehto tehokkaalle ja laadukkaalle siivoustyölle käytännön tasolla. Panostamme yhdessä Coorin kanssa siivoustyön lopputuloksen taloudellisuuteen, laatuun ja henkilöstön hyvinvointiin. Palveluntilaajana minulle on ensiarvoisen tärkeää, että kuntalaisille tarjottavat tilat ovat viihtyisät ja asianmukaisessa kunnossa, Paraisten kaupungin kiinteistöpäällikkö Seppo Pihl sanoo.

Lisätietoja antavat:

Johan Mild, toimitusjohtaja, Coor Service Management
Puh. 010 234 6000

Anna-Stina Kaasila, liiketoimintayksikön johtaja, Coor Service Management
Puh. 010 234 6026