Haku

Noli Studiosin palvelukonsepti

Noli Studios tarjoaa hotellitason majoittumista kaikilla kodin mukavuuksilla Helsingin sydämessä. Coor tuottaa siivouspalvelut uudenkarheissa Noli Studios -kohteissa Helsingin Katajanokalla ja Sörnäisissä ja vuodesta 2021 alkaen myös Vantaan Myyrmäessä.

Coor tuottaa siivouspalveluja Noli Studios -kohteissa pääkaupunkiseudulla Nolis

Syksyllä 2019 ensimmäiset kohteensa Helsingin Katajanokalle ja Sörnäisiin avannut Noli Studios tarjoaa asiakkailleen joustavan majoitusratkaisun – olipa kyseessä sitten työmatka, viikonloppuloma tai vaikkapa tarve pidempiaikaiselle kodille. Modernisti sisustetuissa, eri tavoin varustelluissa studioissa on mahdollisuus majoittua kodinomaisesti, mutta hotellitason palveluiden kera. Noli Studios tarjoaa monia erikokoisia studioita, joissa voi majoittua joustavasti päivästä kuukauteen tai pidempään.

Studioiden hintaan sisältyvät palvelut siivouksesta kuntosali- ja saunaosastoon sekä työskentelytiloihin. Helsingin kantakaupungissa sijaitseviin kohteisiin on myös erittäin hyvät liikenneyhteydet ja niitä ympäröi vilkas kaupunkikulttuuri.

Coor toimii Noli Studiosin siivouspalvelukumppanina molemmissa toimipisteissä vastaten kohteiden yleisten tilojen ja huoneiden siisteydestä. Palvelukokonaisuus kattaa kaiken siivouspalveluiden suunnittelusta toteutukseen. Yhteistyö käynnistyi lokakuun 2019 alussa, kun Noli Studiosin ensimmäinen kohde Katajanokalla avattiin.

Coor mukana mahdollistamassa Noli Studiosin menestystarinaa

Siivouspalvelukumppanin valinnassa ratkaisevia tekijöitä Noli Studiosille olivat joustavuus ja ekologisuus. Koska Noli Studiosin konsepti ja kohteet ovat uusia, on tärkeää, että siivouspalvelua ja -ratkaisuja myös kehitetään aktiivisesti ja joustavasti kohteissa ilmenevien tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan.

”Uusi konseptimme kehittyy nopeasti ja siksi vaatii kumppanilta muutosjoustavuutta ja halua kehittää toimintaa kanssamme. Lisäksi meille on palvelutason ohella erittäin tärkeää, että kumppanimme kantaa vastuunsa ympäristövaikutusten vähentämiseksi ja edistää omalla toiminnallaan kestävää kehitystä”, Noli Studiosin Regional Manager Lotta Hoffrén kertoo.

Coorin toiminta on näkyvä osa Noli Studiosin palvelua, jonka studion majoittuja kokee vierailunsa aikana. Vastuullisena siivouspalveluiden toimittajana Coor haluaa omalta osaltaan mahdollistaa vieraille mukavan majoittumisen ja taata sen, että majoittuja tuntee olonsa viihtyisäksi, kotoisaksi ja turvalliseksi. Molemmissa toimipisteissä on oma nimetty siivoustiiminsä. Näin siivoojista tulee etenkin pitkäaikaisille majoittujille tuttua henkilökuntaa, johon voi luottaa.

”Asiakas- ja palvelukokemus ovat meille tärkeitä. Haluamme, että Noli Studiosin kohteet ovat yhteisöllisiä ja kodinomaisia, joissa jokainen tuntee naapurinsa. Siksipä myös siivoushenkilökunnan tulee olla osa tätä yhteisöä”, Hoffrén jatkaa.

Yhteiset arvot sekä rakentava palautekulttuuri mahdollistavat pitkäjänteisen yhteistyön

Hankkimalla siivouspalvelut Coorilta Noli Studios voi keskittyä omaan ydintoimintaansa. Pitkäjänteinen yhteistyö vaatii vuorovaikutteista palautekulttuuria, jonka kautta palveluita voidaan jatkossa kehittää.

”Yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin. Uuden kohteen avaamiseen liittyy aina väistämättä myös yllätyksiä, mutta olemme silti voineet luottaa siihen, että hommat hoituvat siivouspalveluiden osalta”, Hoffrén kertoo. ”Sitoutumalla Noli Studiosin arvoihin ja jakamalla yhteisen rakentavan palautteen kulttuurin Coor voi auttaa Noli Studiosia menestymään”, hän sanoo.

Noli Studios lyhyesti

  • Tarjoaa studioita monenlaisiin majoittumistarpeisiin – niin matkaajalle kuin kotia tarvitsevalle.
  • Ensimmäiset kohteet avattiin syksyllä 2019 Helsingin Katajanokalle ja Sörnäisiin. Noli Studios avasi Vantaan Myyrmäkeen kolmannen kohteensa vuonna 2021. 
  • Eri kokoisiin studioihin on mahdollista tehdä lyhyt, alle kuukauden kestävä tai joustava, yli kuukauden mittainen varaus.


Tutustu Noli Studiosiin tästä >>>