Haku

Coor ja Helsingin seurakuntayhtymä yhteistyöhön

Coor Service Management vastaa Helsingin seurakuntayhtymälle tarjottavasta kiinteistöpalvelukokonaisuudesta. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja siivouspalvelut sekä vartiointi.

Coorin ja Helsingin seurakuntayhtymän välinen yhteistyö perustuu laajaan kokonaispalvelusopimukseen, jossa Coor tuottaa kiinteistöpalveluja, kuten kiinteistönhoitoa, ulkoalueiden hoitoa, energiapalveluja sekä teknisiä palveluja 92 seurakuntayhtymän kohteeseen. Kiinteistöpalveluiden lisäksi Coor tuottaa siivouspalveluja ja vartiointipalveluita seurakunnan kirkkoihin, asuinkiinteistöihin ja muihin kohteisiin. Palveluntoimitus on käynnistynyt vaiheittain loka–marraskuun 2015 aikana.

– Otamme ilolla vastaan ja vastuullemme tämän laajan kiinteistöpalvelukokonaisuuden koordinoinnin ja siihen sisältyvien palveluiden laadukkaan tuottamisen. Yhteistyömme Helsingin seurakuntayhtymän kanssa on lähtenyt mallikkaasti käyntiin. Meille on tärkeää, että palveluihimme ovat tyytyväisiä sekä seurakuntayhtymän henkilöstö ja asuinkiinteistöjen asukkaat että kiinteistöissä, kuten kirkoissa ja seurakuntataloissa kävijät, liiketoimintayksikön johtaja Jaska Mertaharju Coorilta sanoo.

– Olemme tyytyväisiä sekä valitsemaamme palveluntoimittajaan että kiinteistöpalvelukokonaisuuteen sisältyvien palveluiden käynnistysvaiheeseen. Coor on räätälöinyt meille joustavan palveluratkaisun, jossa on säilytetty parhaat käytännöt vanhasta toimintamallista mutta tuotu myös uusia ideoita ja konsepteja esimerkiksi energiakatselmointeihin ja vikakorjauksiin liittyen, ylläpitopäällikkö Niko Parikka Helsingin seurakuntayhtymästä toteaa.

 

Lisätietoja antaa:

Jaska Mertaharju, liiketoimintayksikön johtaja, Coor Service Management, puh. 010 234 6158, jaska.mertaharju@coor.com