Haku

Coor myy teräsrakentamisen liiketoimintansa Suomessa

Coor Service Management Oy on sopinut teräsrakentamisen liiketoimintansa myymisestä kotkalaiselle QM Service Oy:lle. Kauppahintaa ei julkisteta. 

Coorin listauduttua Tukholman Nasdaq-pörssiin vuonna 2015 yhtiö päätti keskittyä kiinteistöpalveluliiketoimintaan. Listautumisen yhteydessä kunnossapitoliiketoiminta Ruotsissa eriytettiin yhtiön muusta toiminnasta.

–  Coor keskittyy strategiansa mukaisesti myös Suomessa kiinteistöpalveluliiketoimintaan, minkä seurauksena tehtiin päätös teräsliiketoiminnan myymisestä. Olemme tyytyväisiä, että löysimme myytävälle liiketoiminnalle uuden omistajan, joka panostaa vahvasti kunnossapitotoimintaan ja teräsrakentamisen palveluihin, Coorin Suomen-toimitusjohtaja Johan Mild sanoo.

QM Service on kotkalainen perheomistuksessa oleva yhtiö. Sen kahdessa yrityksessä, QM Service Oy:ssä ja QM Installation Oy:ssä, työskentelee noin 50 henkilöä. Yhtiön liikevaihto on noin neljä miljoonaa euroa.

Liikkeenluovutuksella tapahtuvan kaupan seurauksena Coorin 10 työntekijää siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä QM Servicen palvelukseen.

 

Lisätietoja antavat:

Johan Mild, toimitusjohtaja, Coor Suomi, johan.mild@coor.com, puh. 010 234 6000

Mika Rainemaa, sopimuspäällikkö, Coor Suomi, mika.rainemaa@coor.com, puh. 010 234 6003