Haku
Coor ja Sokotel Oy ovat tehneet sopimuksen siivouspalveluiden toimittamisesta kuudelle Radisson Blu- ja Sokos Hotel -yksikölle Helsingissä, Espoossa ja Oulussa | Coor

Coor solmii merkittävän valtakunnallisen hotellisiivoussopimuksen Sokotel Oy:n kanssa

Kiinteistöpalveluyhtiö Coor laajentaa toimintaansa ja aloittaa SOK:n tytäryhtiö Sokotel Oy:n siivouspalveluiden toimittajana joulukuussa 2017. Yhteistyön myötä Coor palkkaa lähes 200 uutta työntekijää pääkaupunkiseudulle ja Ouluun.

Coor ja Sokotel Oy ovat tehneet sopimuksen siivouspalveluiden toimittamisesta kuuteen Radisson Blu ja Sokos Hotel -yksikköön Helsingissä, Espoossa ja Oulussa. Sopimukseen sisältyvät hotellihuoneiden sekä hotellien yhteydessä olevien ravintoloiden ja yleisten tilojen siivouspalvelut. Sopimuksen arvo on noin 3,5 miljoonaa euroa vuodessa.

- Tämä uusi sopimus vahvistaa asemaamme merkittävänä valtakunnallisena siivouspalveluita tuottavana palveluyrityksenä sekä yhtenä koko kiinteistöpalvelualan kehittämisen edelläkävijöistä. Olen erittäin ylpeä tekemästämme pitkäjänteisestä kehitystyöstä ja siitä, että Suomen suurimpiin hotellioperaattoreihin kuuluva Sokotel Oy osoittaa luottamusta osaamistamme kohtaan valitsemalla meidät nyt palvelukumppanikseen. On suuri ilo pystyä tämän sopimuksen myötä tarjoamaan uusia uramahdollisuuksia lähes 200 kiinteistöpalvelualan ammattilaiselle, Coorin Suomen-toimitusjohtaja Johan Mild sanoo.

Siivouspalvelusopimus käynnistyy vaiheittain joulukuun 2017 puolivälistä alkaen. Henkilöstön rekrytointi on käynnistynyt, ja uusi yhteistyö on käynnissä täydessä laajuudessaan helmikuuhun 2018 mennessä.

- Halusimme siivouspalveluiden tuottajaksi kehittämiseen panostavan kumppanin. Hotelliemme siisteys ja asiakkaiden viihtyvyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja Coor on vakuuttanut meidät osaamisellaan ja sitoutumisellaan. Uskomme, että tämän yhteistyön myötä hotellien asiakaskokemusta voidaan parantaa entisestään, Sokotelin kenttäpäällikkö Petra Wikström sanoo.

 

Lisätietoja:

Johan Mild, toimitusjohtaja, Coor Suomi, johan.mild@coor.com, puh. 010 234 6000

Jaska Mertaharju, liiketoimintayksikön johtaja, Coor Suomi, jaska.mertaharju@coor.com, puh. 010 234 6158

Petra Wikström, kenttäpäällikkö, Sokotel Oy, petra.wikstrom@sok.fi,  puh. 050 432 3940

 

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia sekä neljäätoista Sokos Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa. Radisson Blu Marina Palace Hotellin liiketoiminnasta Turussa vastaa Turun Osuuskauppa.